,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 22 °C

Vali Mantı: ​"Birliğimizi sürdürdüğümüz müddetçe hiçbir güç aramıza fitne sokamayacak"

Vali Mantı: ​"Birliğimizi sürdürdüğümüz müddetçe hiçbir güç aramıza fitne sokamayacak"
Sancak belde belediyesi tarafından düzenlenen kahvaltılı programda halkla bir araya gelen Bingöl Valisi Ali Mantı, birlik ve beraberliğin sürdürülmesi halinde hiçbir gücün Türkiye'nin içerisine fitne sokamayacağını belirtti.

Bingöl'ün Sancak beldesinde halkla bir araya gelen Vali Ali Mantı, birlik ve beraberliğin sürdürülmesi halinde hiçbir gücün Türkiye'nin içerisine fitne sokamayacağını belirtti.

Bingöl Valisi Ali Mantı, Sancak belde belediyesi tarafından düzenlenen kahvaltılı programda halkla bir araya geldi.

Sancak belediyesi konferans salonunda düzenlenen kahvaltılı programa, Vali Mantı’nın yanı sıra, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, vali yardımcıları Cevat Gün ve Tunahan Çil, Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Jandarma Komutanı Albay Mevlüt Dirim, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kahvaltı ardından halka hitap eden Bingöl Valisi Ali Mantı,  "Öncelikle samimi bir ortamda bizi karşıladınız için misafirperverlikle çok teşekkür ediyorum.  Bura da Sancak belde halkımızın birlik ve beraberliği son derece üst düzeyde olduğunu gördük.  Sancak’ta bu ortamı sağlayan Belediye Başkanımıza, meclisimize, yöneticilerimize ve özelikle halkımıza teşekkür ediyoruz." dedi. 

Vali Mantı, şunları söyledi: "Bizim istediğimiz tek tablo birlik ve beraberlik.  Eğer biz birliğimizi beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve dayanışmamızı sürdürdüğümüz müddetçe ne işte ne dıştan hiçbir güç bu ülkenin içerisine fitne sokamayacaktır. Buna inanıyoruz. Şimdi burada Sancak’ta birlik ve beraberliğimizi gördükten sonra, ülkemiz için, geleceğimiz için daha fazla güven duymaya başlıyoruz.  Ülkemiz güzel bir yöne doğru gidiyor; gerek ekonomik olarak gerek kalkınmada. Dünyadaki konumu itibariyle ülkemiz çok güzel yerlere gidiyor.  İnşallah gerek insanı ve ekonomisi ile ülkemiz önümüzdeki yıllarda daha güzel yerlere geleceğine buna inanıyoruz."

Sancak Belediye Başkanı Nusret Koçin ise programda yaptığı konuşmada 4 yıldır Sancak belde halkına hizmet ettiklerini söyledi.

Sancak belde halkı olarak yıllardır yol ve sulama barajının hayaliyle bugünlere geldiklerini ifade eden Koçin,  "İnşallah bir sulama barajımız hayalimiz var.  Sancak halkının hayal ettiği bu sulama barajı yapılırsa, burada güzel tarıma elverişli arazilerimizin olmasından dolayı güzel işletilirse,  yem bitkileri olsun,  diğer ürünler olsun  inşallah ciddi manada hayvancılığın tekrar gelişmesine katkı sağlayacaktır.  Ayrıca, hepimizin yıllardır hayal ettiğimiz ve gerçekten güzel bir proje olan Erzincan bağlantılı karayolu Bingöl -Sancak Karayolu şu anda yapılması planlanıyor. İhalesi yapıldı ve inşallah en güzel şekilde yapılır.  Bingöl merkez ile bağlantıyı sağlayacağına umuyoruz.  Bütün yetkilerden bunu istiyoruz. İnşallah en iyisi yapılacağını umuyoruz." ifadelerini kullandı.

Vali Mantı, ziyaretleri kapsamında, ilk olarak Sancak beldesi esnafı, okul öğrencileri ve ardından Sudüğünü köyüne geçerek burada bulunan halkı ve öğrencileri ziyaret etti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55