,
  • BIST 9092.73
  • Altın 2324.462
  • Dolar 32.3625
  • Euro 34.9678
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 26 °C

Vali Deniz okulları ziyaret etti

Vali Deniz okulları ziyaret etti
Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman'da bazı okulları ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Batman Valisi Ahmet Deniz, eşi Olcay Deniz ile birlikte Mimar Sinan Anaokulu, İMKB Belde Orta ve İlkokulu’nu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Ziyaret sırasında Vali Deniz’e İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran eşlik etti.
 
Mimar Sinan Anaokulunu ziyaret eden Vali Deniz, eşi Olcay Deniz, minik öğrencilerle yakından ilgilenerek öğrencilere çeşitli hediyeler verdiler.
Sınıfları tek tek gezerek, incelemelerde bulunan Vali Deniz, yetkililerden okul öncesi eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı.
 
OKULLARIN ÖĞRETMENLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
 
Daha Sonra İMKB İlkokulunu ve Ortaokulunu ziyaret eden Vali Deniz, okul öğretmenleri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.
 
İMKB İlkokulunu ziyaret eden Vali Deniz, okula yeni başlayan birinci sınıfları ziyaret ederek, eğitim çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.
 
Sınıf ziyaretlerinin ardından öğretmenler odasına geçen Vali Deniz, okullun öğretmenleri ile bir araya gelerek, öğretmenlerle bir süre sohbet etti.
 
Eğitimin insan hayatı üzerindeki önemine değinen Vali Deniz, eğitimin doğru insanlar tarafından verilmesi gerektiğini belirterek, çocuklarımızın eğitiminde öğretmenlerin ne kadar etkili olduğunu 15 Temmuz darbe girişiminde yaşananların verilen yanlış eğitim bir sonucu olduğunu ifade etti.
 
Vali Deniz, “Batmanlı öğrencilerin kaderini sizler değiştirebilirsiniz. Biz de elimizden geldiği kadar size destek olacağız. “Çocuğumu Seviyorum, Anaokuluna Gönderiyorum” projesinin etkililerini şimdiden almaya başladık. Bu proje sayesinde okul öncesi okullaşma oranı ilimizde yüzde 70 civarında artış sağlandı. Eğitimde yavaş yavaş ilerliyoruz. İdarecilerimiz de bu işi yürekten severek yaparsa Batmanlı çocuklar çok rahat başarı gösterirler. Yeni okul ek derslikler ek projelerle ve gerekecek ihtiyaçlar doğrultusunda biz de eğitim için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
 
Daha sonra İMKB Belde Ortaokuluna geçen Vali Deniz, Orta Öğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı’na ( OKS) girecek 8. sınıfta okuyan öğrencileri ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.
 
İncelemeler sırasında okulların temizliği konusunda yetkilileri uyaran Vali Deniz, okulların temizliğine gereken hassasiyeti göstermeleri talimatını verdi.
 
Ziyaret ve incelemelerin ardından Vali Deniz okuldan ayrıldı.
vali-deniz-okullari-ziyaret-etti.jpg

vali-deniz-okullari-ziyaret-etti-001.jpg

vali-deniz-okullari-ziyaret-etti-002.jpg

vali-deniz-okullari-ziyaret-etti-003.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55