,
  • BIST 8980.39
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 21 °C

Vali Ahmet Deniz Kozluk'ta incelemelerde bulundu

Vali Ahmet Deniz Kozluk'ta incelemelerde bulundu
Batman Valisi Ahmet Deniz, Kozluk'u ziyaret ederek, kamu yatırımlarında incelemelerde bulundu.

Vali Ahmet Deniz'e Kozluk ziyareti sırasında; İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan ve kamu kurum yöneticileri eşlik etti.

vali-ahmet-deniz-kozlukta.jpgŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
Kozluk girişinde, Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, İlçe Belediye Başkanı M. Veysi Işık ve ilçe kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Deniz,  Diyarbakır İli Lice kırsalında bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Behçet Avcı’nın ailesini ziyaret etti. şehidin ailesi ve çocukları ile yakından ilgilendi.

vali-ahmet-deniz-kozlukta-001.jpgVALİ DENİZ, İLÇE ESNAFINI ZİYARET ETTİ, VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Daha sonra ilçede bulunan esnafları ziyaret eden Vali Deniz, bir çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, bir süre sohbet etti. Vali Deniz, Vatandaşlarla yaptığı sohbetinde birlik ve beraberliğin önemine değinerek, gerek iç ve gerekse dış odaklı bazı hain güçlerin Ülkemiz üzerinden oynanan oyunları iyice açığa çıkmaya başladı. Bizi bir birimizden ayırmak için her türlü hainliğe başvuruyorlar. Ülkemizin birliğine kast eden hain güçlerin saldırılarına karşı dik durmalıyız. Bizler bu coğrafyada bin yıldır hep beraber yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe her türlü zorluğun üstesinden gelineceğini ifade etti.
 
vali-ahmet-deniz-kozlukta-002.jpgYAPIMI TAMAMLANAN VE DEVAM EDEN KAMU YATIRIMLARINI İNCELEDİ
 
Esnaf ziyaretlerinin ardından Vali Deniz, ilçede yapımı tamamlanan 28 derslikli Kozluk Meslek Yüksekokulunda ve yapımı devam eden ilçe Hükümet Konağında incelemelerde bulunarak, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
vali-ahmet-deniz-kozlukta-003.jpgOKUL ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
 
Daha Sonra Latife Hanım Bağımsız Anaokulu ve Tepecik Erkek Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret eden Vali Deniz, okul öğretmenleri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.
 
Latife Hanım Bağımsız Anaokulu’nu ziyaret eden Vali Deniz, minik öğrencilerle yakından ilgilenerek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Okul öncesi eğitimdeki okullaşma oranında elde edilen başarı sayesinde eğitimde başarının artacağını belirten Vali Deniz. Eğitim çalışmaları hakkında öğretmenlerden bilgi aldı.
 
Tepecik Erkek Yatılı Bölge Ortaokulunda incelemelerde bulunan Vali Deniz, sınıfları dolaşarak öğrencilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan Eğitim Bilişim Ağı (EBA) programından yararlanmaları konusunda bazı nasihatlerde bulunarak öğrenciler ile birlikte öğlen yemeği yedi.
 
Tepecik Erkek Yatılı Bölge Ortaokulun yönetici ve öğretmenleri ile bir süre sohbet eden Vali Deniz, önümüzdeki günlerde start vereceğimiz “Nitelikli Eğitimle Kararlı Adımlar” projesinin amacına ulaşması için öğretmenlerimizin yapacağı özverili ve gayretli çalışmalar sonucu eğitim kalitesinde de başarımızın artacağını belirti.
 
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimlerini iyi bir şekilde sağlamamız gerektiğini belirten Vali Deniz, çocuklarımızı eğitirken yanlış kişiler tarafından yönlendirilmemesi için gerekli tedbirleri almalıyız. Vatanını bayrağını seven inançlı bir gençliği yetiştirmemiz lazım. Hepimizin buna ihtiyacı var. Ülkemizin birliği ve beraberliği için herkes üzerine düşen sorumluğu yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.
 
vali-ahmet-deniz-kozlukta-004.jpgBEKİRHAN JANDARMA KARAKOL KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ
 
Kozluk Bekirhan yol güzergâhında bulunan Güvenlik Korucularının nöbet noktalarını ziyaret eden Vali Deniz, Güvenlik korucularıyla bir süre sohbet ederek nöbet yerlerinde incelemelerde bulundu.
 

Daha sonra Vali Deniz, Kozluk ziyaretleri kapsamında Bekirhan Beldesinde bulunan Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti.
 
Jandarma karakolunda bazı incelemelerde bulunan Vali Deniz, Karakolda yapılan çalışmalar hakkında İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hüseyin Topuz’dan bilgi aldıktan sonra beldeden ayrıldı.

 

 

 


 

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55