,
  • BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 19 °C

Utanmazlar Korosu Durmuyor!

Veysi DEMİR

Ülkemizdeki İslam düşmanı güruh İslam’a ve Müslümanlara iflah olmaz düşmanlıklarını hiçbir fırsatı kaçırmadan yapmaya devam ediyorlar ve yapmaya devam edeceklerdir. Onlara bu görevi veren ve onları fonlayan emperyalist güçler onlardan bunu istiyor. Bu utanmaz-arlanmaz kesim İslam düşmanlığı hedefini her türlü vasıtayı kullanarak yapmaktan geri durmuyor.

Son dönemlerde yaşananlar bu işin sistematik bir şekilde büyük bir plan dâhilinde bir strateji olarak uygulandığını gösteriyor. İslam düşmanlığından başka bir marifetleri olmayan, fonlanan tasmalı kesimler hiçbir fırsatı es geçmiyor, üstlerine düşeni tavizsiz yapıyorlar. 

Geçen hafta Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi Enes Kara'nın intihar olayının şokunu ülke olarak yaşadığımız ve üzüldüğümüz bir durumda bile insanlıktan nasiplenmemiş bu kesimler; olayın aslını öğrenme zahmetine girmeden hemen zihin kodlarını açığa vurarak kara propagandaya başladılar. Yurdun bir cemaat yurdu olmasını fırsat bilerek yurt üzerinden cemaat ve tarikatları, onlar üzerinden de koro halinde İslam’a ve Müslümanlara saldırmaya başladılar. Enes’in vefatı ve sebebi bunların hiç umurlarında değildir. Hatta böyle bir fırsatı ele geçirdikleri için seviniyorlardır bile.

Aynı trajik olay devlet yurtlarında veya başka yurtlarda olunca ses çıkarmayanlar, hep bir ağızdan saldırı ve her türlü iğrenç neşriyata başladılar. Ailenin dindar olması bu kesimleri daha da kudurttu.

Ailenin ve ailenin avukatının Enes’in arkadaş çevresinin etkisiyle “ateistlik” telkinleri etkisinde kaldığını belirterek olayın yurt yönetimi ile ilgisi olmadığını söylemelerine rağmen, İslam düşmanlığını şiar edinmiş kesimler saldırı ve düşmanlıklarını artırarak devam ettirdiler. İşin can alıcı başka noktası da, bu malum çevrelerin nasıl oluyor da Müslüman ülkede açıktan bu düşmanlık ve hakareti yapma cesareti bulabilmeleri konusudur. Bu kadar büyük oranda nüfusa rağmen bu düşmanlığı yapabiliyorlarsa bizlere de yazıklar olsun.

Bu olay sonrası İslami kesimlere yönelik linç kampanyası başlatan çevrelerin saldırılarını değerlendiren İTTİHADUL ULEMA Genel Başkan Yardımcısı Molla Beşir Şimşek, saldırıların hedefinde İslam dininin olduğunu söyledi.

Bu çevrelerin Enes’in ölümüne üzüldüklerine inanmadığını belirten Şimşek, “İntihar bahane edilerek İslam’a ve İslami değerlere yoğun bir saldırı başlatıldı… Gencecik bir insanın kanı ve ölümü üzerinden İslam’a ve Müslümanlara saldırıyorlar. Bugün bu olayı sebep göstererek İslam’a, Müslümanlara ve İslami kurumlara saldıranların niyetinde bu gencin ölümü ile ilgili duydukları bir acı yoktur. Bütünüyle bu olayı bahane edip Müslümanlara ve İslam’a saldırmaktadırlar. Bunu bahane edip İslam’a ve Müslümanlara saldıranların art niyetten başka bir dertlerinin olmadığını biliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Bu olay üzerinden birazda kendimizi sorgulamalıyız. Peygamber efendimizin, “Kişi arkadaşının dini üzeredir. Sizden biriniz kiminle arkadaş olduğuna baksın” -Ebu Davud, Edeb,19-4833- emrini dikkate alıp evlatlarımıza ve gençlerimize sahip çıkmalıyız. Eğer arkadaş çevrelerini araştırmadan, onların eline bırakırsak manevi buhran bataklığına gark olurlar ve böyle trajik durumlarla karşılaşabiliriz. O yüzden bu konuyu ziyadesiyle önemsemeliyiz. Hem gençlerimizi sahiplenelim hem de İslam düşmanlarına fırsat vermeyelim. Bu olayda Enes’in ailesini de sahiplenelim ve İslam düşmanlarının saldırıları karşısında yalnız bırakmayalım.

Bu saldırı ve düşmanlık yetmedi birde bir sanatçı müsveddesi son klibinde Hz. Adem Ve Hz. Havva’ya “cahil” diyerek hakaret etti. Bu hadsiz kadın bu cesareti nereden alıyor da bu kadar rahat bir şekilde mukaddesatımıza hakaret edebiliyor? Bu konuda savcıları göreve çağıranlara da hayret ediyorum. Ne zaman bu saldırılara ceza verildi de şimdi verilsin? İslam’a düşmanlıktan başka bir fikirleri olmayanlar, “fikir özgürlüğüne” sığınıyor ve bizlerde sadece kınamakla yetiniyoruz. Malcom X’in dediği gibi: “İslam'a sövmekten başka fikri olmayanlar fikrin değil, İslam'a sövmenin hürriyetini arıyor.”      

"...Siz mutlaka yenileceksiniz ve toplanıp cehenneme sürüleceksiniz..." -Al'i İmran Suresi: 12-

Evet, Müslümanlar olarak bu arsız İslam düşmanı kesimlere hak ettikleri şekilde, korkmadan karşı çıkmasını bilmeliyiz. Bizler canımız ve tüm varlığımızla İslam’a ve İslam’ın şiarlarına saldırılara karşı set olmaya, küresel emperyalizm ve dünya siyonizminin planlarını ALLAH’ın yardımı ile deşifre edip ortadan kaldırmaya devam edeceğiz. Wesselam…

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55