,
  • BIST 8800.18
  • Altın 2238.004
  • Dolar 32.339
  • Euro 35.0904
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 18 °C

Umut Kervanından ‘kurban bağışı’ çağrısı

Umut Kervanından ‘kurban bağışı’ çağrısı
Mardin’de yardım faaliyetlerine ara vermeden devam eden Kızıltepe Umut Kervanı, ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinin gülmesi için hayırseverlere “kurban bağışı” çağrısında bulundu.

Mardin’in Kızıltepe ilçesindeki fakir, yetim ve muhtaçlara çeşitli yardımlarda bulunan Umut Kervanı, yardım faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.

2019 yılı içerisinde binlerce kişiye ayni ve nakdi yardımların yanı sıra kırmızı et, gıda, giyim ve ev eşyası yardımda bulunan Umut Kervanı, ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinin gülmesi için hayırseverlere “kurban bağışı” çağrısında bulundu.

“Kurbanlarınız Umut Olsun”

Birçok faaliyetlerinin bulunduğu ve birinci derece muhtaç ailelere düzenli olarak gıda paketi verdiklerini aktaran Kızıltepe Umut Kervanı kurucu üyesi Cemal Yalçın, Kurban Bayramı nedeniyle "Kurbanlarınız Umut Olsun" sloganıyla çalışmalara başladıklarını söyledi.

“Gözleri ellerimizde olan muhtaç ailelerimizin gözlerini yollarda bırakmayacağız”

Yalçın, “Fakir, muhtaç, yetim ve yardıma muhtaç ailelerimize gıda paketlerimizi dağıtıp elimizden geldiğince yardımlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Bununla beraber Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla kurban bağışlarını da almaya başladık. Kurban Bayramı’na hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bizlere destek veren hayırseverlerimize şimdiden Allah razı olsun diyoruz. Daha önce bize kurban bağışında bulunan hayırseverlerimizin bizleri tekrar tercih etmelerini bekliyoruz. Gözleri yolumuzda olan ve yıl boyu kırmızı et yemeyen ailelerimiz var. Bizler inşallah bayramda hayırseverlerin bağışladığı kurbanları nezih bir ortamda kesip, paketleyip muhtaç ailelerimize ulaştıracağız. Yardım almak için bize başvuruda bulunan muhtaç ailelerimizin sayılarının çok yüksek olduğunu belirtmek istiyorum. Bu vesile ile bizi dinleyen ve izleyen hayırsever kardeşlerimizin bunu göz önünde bulundurmalarını istiyoruz. Hayırseverlerimizden gelen kurbanları kestikten sonra paylara ayırarak yıl boyunca sofralarında et görmeyen yetimlerin, ihtiyaç sahiplerinin sofralarına kurban etlerini ulaştırarak bayramda yüzlerinin tebessüm etmesine ve sevinçlerine ortak olmak istiyoruz. Gözleri ellerimizde olan muhtaç ailelerimizin gözlerini yollarda bırakmayacağız ve gereken yardımları kendilerine ulaştıracağız inşallah.”

“Kurban bağış bedelini 900 TL olarak belirledik”

Bu yıl kurban bağış bedelini 900 TL olarak belirlediklerini kaydeden Yalçın, Hayırseverlerimiz kurban vekâletlerini ve her türlü bağışlarını; banka hesaplarımızdan, www.umutkervani.org.tr sitemizden, online ödeme sistemiyle internet üzerinden ya da Umut Kervanı merkezlerimize gelerek makbuz karşılığında ödeme yapabilirler.” dedi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55