,
  • BIST 9093.3
  • Altın 2324.193
  • Dolar 32.3628
  • Euro 34.9825
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 26 °C

Umut Kervanı Vakfı yönetim değişikliğine gitti

Umut Kervanı Vakfı yönetim değişikliğine gitti
Yurtiçinde ve yurtdışında İhtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlarla adını duyuran Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Vakfı, her yıl Şubat ve Kasım ayında toplanan Mütevelli Heyeti, Yönetim Kurulunda değişikliğe gitti.

Umut Kervanı Vakfı, yaptığı Mütevelli Heyet toplantısında yönetim kurulunda değişikliğe gitti

25.11.2018 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında, yaklaşık iki yıldır Genel Başkanlık görevini yürüten Abdulbaki Yeşilmen, görevini Cengiz Kurtaran’a devretti. Yeni döneme farklı bir kadro ile yollarına devam edecek olan Umut Kervanı Vakfı, kadrosunu şu şekilde değiştirdi;

Genel Başkanlığa Cengiz Kurtaran, Genel Başkan Yardımcılığına Cemal Çınar, Ramazan Ensar, Mustafa Bozkurt ve Ahmet Pak, Vakfın Genel Sekreterliğine Mehmet Nurullah Günaydın, Genel Saymanlığa ise Günay İşeri getirildi.

Genel Başkanlık görevi ile birlikte Mütevelli Heyeti Başkanı da olan Cengiz Kurtaran’ın Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcılığına Cemal Çınar, Mütevelli Heyeti Genel Sekreterliğine Sabahattin Ugar getirildi. Denetim Kurulu Asil Üyeliğine ise Selahattin Beğde, Mehmet Şimgar ve Sercan Kayacan seçildi.

Yeni seçilen Yönetim Kurulu adına konuşan Cengiz Kurtaran, Kurulduğu günden bugüne kadar birçok hayırlı çalışmalara imza atan ve hayırseverler ile muhtaçlar arasında köprü vazifesi görerek Vakfın bugünlere gelmesine vesile olan tüm yönetim kurulu ve üyelerine teşekkür etti.

Kurtaran, “Bundan sonrada önceki yönetimden devraldığımız bu görevi hakkıyla yerine getirmek için Rabbimizden yardım diliyoruz. İnşallah yardım çalışmalarımızı çoğaltıp, bu yolda yeni projeler oluşturarak hem yurt içinde hem de yurt dışında faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Bu faaliyetlerimizi yaparken şeffaf davranıp gelen yardımları yerine ulaştıracağız. Siz değerli Mütevelli Heyetimiz ve Yönetim Kurulumuzla bu yolda samimi ve azimli olarak çalışıp yetimlere, muhtaçlara, kimsesizlere yurtiçinde ve yurt dışında umut olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Umut Kervanı Vakfı eski Genel Başkanı Abdulbaki Yeşilmen ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Kurulduğu 2013 yılından bugüne yetim, öksüz, kimsesiz fakir-fukaranın ve mazlumların yanında olan Umut Kervanı, binlerce gönüllü kardeşimizin fedakârlığıyla yurdun dört bir yanında ve yurtdışında mazlum coğrafyalarda umudu yeşertti. Umut Kervanı Vakfı, yetim, yoksul ve ilim okuyan talebelere ışık oldu. Takdire şayan yardım faaliyetleriyle yüzlerini güldürdü. Yardımları emin ellerle yerine ulaştıran Umut Kervanı, hayırseverlerin gönül rahatlığıyla infak, sadaka, kurban, adak ve diğer bağışlarını verecekleri güvenilir merkez haline geldi. Maddi ve manevi yardım elini daha geniş kitlelere ulaştırmak için yenilenen geniş vizyon sahibi, tecrübeli, ehil güçlü yeni yönetim kadrosunun değerli başkanına, üyelerine, yetkililerine ve tüm çalışanlarına şimdiden bu kutsal yolda başarılar dilerim. Bugüne kadar bu hayır kervanına malıyla, vaktiyle, maddi-manevi desteğiyle katkıda bulunan eski yönetimdeki değerli arkadaşlarıma, koordinatörlerimize, il, ilçe, belde, köy ve mahalle teşkilatları yetkililerimize ve tüm çalışanlarımıza çok teşekkür ederim. Maddi ve manevi destekleriyle katkıda bulunan hayırseverlerimize de çok teşekkür ederim. Rabbim yaptıklarını katında bereketlendirsin. Umut Kervanımızın daha fazla hayırlı yardım faaliyetlerine imza atacağını düşünüyorum. Bu hayırlı kervana inşallah bugünden sonra bir fert olarak var gücümle destekte bulunacağım.”

Yapılan toplantının ardından Umut Kervanı eski Genel Başkanı Abdulbaki Yeşilmen’e teşekkür mahiyetinde plaket takdim edildi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55