,
  • BIST 9530.47
  • Altın 2480.006
  • Dolar 32.427
  • Euro 34.7227
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 16 °C

Umut Kervanı, kurban organizasyonu için hazırlıklarını tamamladı

Umut Kervanı, kurban organizasyonu için hazırlıklarını tamamladı
Yurt içi ve yurt dışında birçok ülkede her sene kurban organizasyonu düzenleyen Umut Kervanı, İstanbul’da kesilecek kurbanlar için de hazırlıklarını tamamladı.

Türkiye başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde yılın her ayı fakir, muhtaç, yetim ve kimsesizlere umut olmak adına hayırlı çalışmalarını sürdüren Umut KervanıKurban Bayramı'nda yerine getirilecek kurban ibadeti için vekâlet almaya devam ediyor.

Şimdiye kadar çok sayıda vekâletle kurban kesimi ve kurban bağışı alan vakıf, arifesinde bulunduğumuz Kurban Bayramı münasebetiyle kurban ibadetini yerine getirmek isteyen hayırseverlere çağrıda bulunarak kurbanlarını Umut Kervanı aracılığıyla kesmelerini istedi.

Kurban Bayramı için yaptıkları hazırlık çalışmaları hakkında İLKHA muhabirine konuşan Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, dünyayı etkisi altına alan yeni tip Coronavirus (Covid-19) pandemisi sebebiyle daha fazla insanın muhtaç duruma düştüğüne dikkat çekerek, muhtaçlara ulaştırılması için hayırseverlerden kurban bağışı talebinde bulundu.

Cengiz Kurtaran

Kurtaran, “Kurban Bayramı'na çok az bir süre kaldı. Bizler de Umut Kervanı olarak hazırlıklarımızı yapıyoruz. Şu anda kesimhanemize yakın kurbanlıklarımızın bulunduğu yerdeyiz. İnşallah Kurban Bayramı günü burada vekâletlerimizi yerine getirerek hayırseverlerimizin kurbanlarını keseceğiz.” dedi.

“Hayırseverlerin bağışladığı kurbanları keserek yetim ve muhtaç ailelerimize ulaştıracağız”

Ülke ve dünya olarak zor bir aşamadan geçtiğimizi hatırlatan Kurtaran, “İnşallah bu zor ve sıkıntılı zamanda tüm tedbirlere uyarak hijyenik bir ortamda, sosyal mesafeye dikkat ederek çalışmalarımızı yürüteceğiz. Hayırseverlerin bağışladığı kurbanları keserek yetim ve muhtaç ailelerimize ulaştıracağız.” diye konuştu.

Muhtaç durumda olan çok sayıda aile olduğunu vurgulayan Kurtaran, hayırseverlere seslenerek şu çağrıda bulundu: “O ailelerin bizden beklentileri var. Kurbanlarını Umut Kervanı aracılığıyla kesmeleri ve tespitli olan ailelere ulaştırılmasını temenni ediyoruz. Hayırseverlerimizin ve tüm ümmetin kurban bayramını şimdiden tebrik ediyoruz. İnşallah hayırlara vesile olur.”

(İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55