,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2325.333
  • Dolar 32.3361
  • Euro 34.9323
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 15 °C

Umut Kervanı kırtasiye yardımıyla yüzlerce öğrencinin yüzünü güldürdü

Umut Kervanı kırtasiye yardımıyla yüzlerce öğrencinin yüzünü güldürdü
Batman Umut Kervanı, kentte yetim ve ihtiyaç sahibi 330 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

 

Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel, yeni eğitim-öğretim yılının açılmasıyla birlikte öğrencileri de unutmayarak toplamda 330 ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye yardımında bulunduklarını söyledi.

Kırtasiye setinde öğrencilerin ihtiyacını karşılayacak tüm materyallerin olduğunu belirten Güzel, “Batman Umut Kervanı olarak her sene yapmış olduğumuz kırtasiye yardımını bu yıl da elde ettik. 330 öğrenciye kırtasiye yardımında bulunduk. Bu işi yapmamıza vesile olan hayırseverlerden Allah razı olsun. Bu 330 öğrenciyi ihtiyaç sahibi ve yetim ailelerden seçtik. Birinci sınıftan 12’nci sınıfa kadar olan öğrencilerin kalem, defter, beslenme çantası, suluk, cetvel gibi kırtasiyenin tüm ihtiyaçlarını barındıracak bir set oluşturduk.” dedi.

Umut Kervanı kırtasiye yardımıyla yüzlerce öğrencinin yüzünü güldürdü

“Hayırseverlerin katkılarını bekliyoruz”

Hayırseverlerin desteklerinin ancak 330 öğrencinin kırtasiye ihtiyacını karşılamaya yettiğini vurgulayan Güzel şöyle devam etti:

“Tespitlerimizde ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen daha çok mağdur ve yetim öğrenci var. Gücümüz buna yettiği için ancak 330 kişiye bu yardımı yapabildik. Bu yardımı hem Batman merkeze hem de ilçelere yaptık. Eğitime katkı sağlamak amacıyla Umut Kervanı olarak bu yıl da tekrardan bu faaliyetimizi gerçekleştirdik. Bu imkânı bize sağlayan hayırseverlerden Allah razı olsun, katkılarını tekrardan bekliyoruz.”

Umut Kervanı kırtasiye yardımıyla yüzlerce öğrencinin yüzünü güldürdü

“Çok mutlu olduk”

Kendilerine kırtasiye yardımı yapılan öğrenciler de duygularını paylaşarak Umut Kervanına teşekkür etti.

Kırtasiye yardımı yapılan Azra Çiçek, “Beşinci sınıfa gidiyorum. Umut Kervanı bizi çağırdı. Allah onlardan razı olsun. Kalem, çanta aldım.” dedi.

Yardımlarından ötürü Umut Kervanına teşekkür eden Resul Han, “Lise bire gidiyorum. Umut Kervanı bizi çağırdı, çok sevindik. Bize çanta ve eşya verdiler. Boya, defter, kalemlik, silgi, kalem verdiler. Umut Kervanına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kırtasiye yardımının kendisini çok sevindirdiğini dile getiren Eslem Şen, “Kırtasiye malzemesi almamıştık. Bizi çağırıp çanta, kırtasiye malzemesi verdiler. Çok mutlu olduk. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bize bu yardımı yaptıkları için Allah razı olsun onlardan.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55