,
  • BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 22 °C

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Mardin’de açıklamalarda bulundu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Mardin’de açıklamalarda bulundu
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mardin’e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Amacımız refahı, zenginliği, ülkenin dört bir yanına yaymaktır.” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Amacımız refahı, zenginliği, ülkenin dört bir yanına yaymaktır.” dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mardin’e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ilk olarak Kızıltepe ilçesine geçti. AK Parti İlçe Başkanlığına ziyarette bulunan Karaismailoğlu, İlçe Başkanı Bülent Şahin ve partililerle bir araya geldi.

Esnafı da ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu, vatandaşlarla görüştü. Karaismailoğlu daha sonra Valiliği geçti.

Valilik girişinde şeref defterini imzalayan Karaismailoğlu, Vali Mahmut Demirtaş ile basına kapalı görüşme gerçekleştirdi.

PTT Başmüdürlüğünü ziyaret ederek, PTT Başmüdürü Abdülkadir Karaboğa ile görüşen Bakan Karaismailoğlu, personel ve müdürlükte işlem yapan vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

Ziyarette, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti milletvekilleri Şeyhmus Dinçel ve Cengiz Demirkaya da yer aldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, daha sonra AK Parti İl Başkanlığına geçerek burada açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde memleketin her noktasında devam eden çalışmaları yakından izlediklerini belirten Karaismailoğlu, vatandaşın yaşam standardını yükseltmek için çalıştıklarını söyledi.

Bakan Karaismailoğlu, “Dünyanın gıpta ile baktığı, örnek aldığı çok büyük projeler yapıyoruz. Kimsenin hayal dahi edemediği işleri bitiriyoruz, yenilerine başlıyoruz. İnşallah Mardin de bunlardan nasibini alacaktır. Bir taraftan dünyaya laf anlatıyoruz, bir taraftan dünyayı yönetiyoruz. Bir taraftan ülkemizde vatandaşımızın dertleriyle ilgileniyoruz. Tek amacımız var, vatandaşımızın duasını almak. İnşallah bu hususta gece gündüz çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Bugün inşallah Mardin için de çok güzel planlamalar yapacağız. Buradaki sıkıntıları yerinde tespit etmek için geldik.” dedi.

AK Parti olarak sadece bugünleri planlamadıklarını belirten Karaismailoğlu, geleceğe de ışık tuttuklarını dile getirdi.

“Ne yazık ki biz çalıştıkça, yollarımızı tıkayanlar daha da artıyor.” diyen Karaismailoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

“AK Parti olarak, 2023, 2053, 2071 hedeflerini ortaya koyarak bu doğrultuda gece gündüz çalışırken, Türkiye'nin doğusuyla batısına aynı hizmeti götürme gayreti içinde iken, ülkemizin ulaşım ve iletişimini geliştirirken, birileri milletimize sunmaya çalıştığımız hizmetleri durdurmakla, engellemekle meşgul. Biz para ile pul ile yapılabilecek her şeyi yapabiliriz. Ama bazı şeyler vardır ki, para, pul ile olmuyor. Eğer bir toplumda, kardeşlik, dostluk, barış bozulduysa bunu yeniden tesis etmek çok zor. Ülkemizde de 40 yıla yakın süredir kardeşliğimizi bozmaya çalışan iç ve dış mihraklar var. PKK'sı var, FETÖ'sü var, bir de bunların siyasi kanatları var. Bunlar kardeşlerimizi öldürmekle kalmıyorlar, doğrudan kardeşliğimizi hedef almış durumdalar. Bölgeye, refah, huzur, barış gelmesini istemiyorlar. Ama bilsinler ki, her ne yaparlarsa yapsınlar, asla başarıya ulaşamayacaklar. Ne bizim bin yıllık kardeşliğimizi bozabilirler, ne de bizi bölgeye yaptığımız yatırımlardan caydırabilirler.  Onlar ne yaparlarsa yapsınlar bizim amacımız refahı, zenginliği, ülkenin dört bir yanına yaymak. İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de ne varsa, Mardin'de de Bitlis'te de, Ağrı'da da olacak.”

Bir gazetecinin Mardin-Midyat kara yolu çalışmalarına ilişkin sorusu üzerine Karaismailoğlu, Mardin-Midyat kara yolunun önemini bildiklerini, bu nedenle de planlamaları yaptıklarını belirtti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55