,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 16 °C

Türkiye’nin yapı, şehir ve gelecek vizyonu Eylül ayında bu zirvede çizilecek

Türkiye’nin yapı, şehir ve gelecek vizyonu Eylül ayında bu zirvede çizilecek
TOKİ ana sponsorluğunda 6-7 Eylül 2017 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenecek olan Geleceğin Yapıları Geleceğin Şehirleri Zirve ve Sergisi Türkiye’nin yapı, şehir ve gelecek vizyonuna ışık tutacak.

Ülkemizin dört bir tarafından kamu, özel sektör ve üniversiteleri bir araya getirecek “GELECEĞİN YAPILARI GELECEĞİN ŞEHİRLERİ ZİRVE ve SERGİSİ”nde olacak.

Siyasiler, kamu kurumu yetkilileri, düzenleyici kuruluşlar, iş dünyası temsilcileri, yerel yöneticiler, yapı ve inşaat sektörü temsilcileri; müteahhitler, mimarlar, mühendisler, şehir plancıları, yapı malzemesi üreticileri ile altyapı ve teknoloji şirketleri katılacak. Zirvede, Türkiye’nin gelişiminin en önemli göstergelerinden olan yapılar ve şehirlerin dönüşümü, bunun sosyal alanda getirdiği değişiklikler tartışılacağı belirtildi.

Geleceğin Yapıları Geleceğin Şehirleri Zirvesi ve Fuarı, Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk ÖZLÜ, Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci, T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Sayın M. Ergün TURAN ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet BÜYÜKEKŞİ ’nin katılımlarıyla 06-07 Eylül 2017 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ana sponsorluğunda Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı ve Elektrik Elektronik İhracatçıları Birliği’nin destek ve katılımlarıyla düzenlenen Zirve ve Fuar’da, yapı endüstrisindeki teknolojik entegrasyon ve üretimlerin yanı sıra, başta Kentsel Dönüşüm olmak üzere, geleceğin şehirlerine yön veren mimari, sosyolojik, tarihi ve kültürel zeminin mühendislik ve teknoloji ile uyum ve konsolidasyonu kapsamlı olarak ele alınacak.

Yapı ve şehirlerde sürdürülebilir bir gelecek tasarımına dair arayışların paylaşılacağı etkinliğe, başta siyasiler olmak üzere kamu kurumu yetkilileri, düzenleyici kuruluşlar, iş dünyası temsilcileri, yerel yöneticiler, yapı ve inşaat sektörü temsilcileri; müteahhitler, mimarlar, mühendisler, şehir plancıları, yapı malzemesi üreticileri ile altyapı ve teknoloji şirketleri katılacak.

Geleceğin Yapıları Geleceğin Şehirleri Zirvesi ve Fuarı’nda ayrıca, kongre alanı içinde yer alan fuarda, en son mühendislik ve üretim çözümleri ile ürünler sergilenecek. 

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55