,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 15 °C

Türkiye genelinde hava tahminleri

Türkiye genelinde hava tahminleri
Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, bazı bölgelerin ise hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünde yapılan son değerlendirmelere göre:

Kıyı Ege ile Batı Akdeniz kıyılarının hafif sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege, Batı ve Orta Karadeniz'de kuvvetli(40-60 km/sa), Marmara'da yer yer kısa süreli fırtına (70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR: Rüzgarın, Marmara, Ege, Batı ve Orta Karadeniz'de güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat, Marmara'da yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/saat) esmesi beklendiğinden başta soba zehirlenmeleri ve ulaşımda aksamalar olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA

Az bulutlu, güneybatı kesimleri ile gece saatlerinde Trakya kesiminin yer yer parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

BALIKESİR °C, 16°C

Az bulutlu

BURSA °C, 21°C

Az bulutlu

ISTANBUL °C, 14°C

Az bulutlu

KIRKLARELI °C, 17°C

Az bulutlu

EGE

Parçalı yer yer çok bulutlu, Kıyı Ege'nin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kıyı kesiminde güneyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

A.KARAHISAR °C, 14°C

Parçalı bulutlu

DENİZLİ °C, 16°C

Parçalı bulutlu

IZMIR °C, 16°C

Parçalı bulutlu ve hafif sağanak yağışlı

MANISA °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu

AKDENİZ

Parçalı, batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz kıyılarının hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ADANA °C, 20°C

Parçalı ve az bulutlu

ANTALYA °C, 18°C

Parçalı çok bulutlu ve hafif sağanak yağışlı

HATAY °C, 18°C

Parçalı bulutlu

KAHRAMANMARAŞ °C, 16°C

Parçalı ve az bulutlu

İÇ ANADOLU

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ANKARA °C, 15°C

Az bulutlu

CANKIRI °C, 15°C

Az bulutlu

KONYA °C, 13°C

Az bulutlu

NEVŞEHİR °C, 13°C

Az bulutlu

BATI KARADENİZ

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güneyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BOLU °C, 15°C

Az bulutlu

DÜZCE °C, 22°C

Az bulutlu

KARABÜK °C, 21°C

Az bulutlu

ZONGULDAK °C, 18°C

Az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Orta Karadeniz'de güneyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Orta Karadeniz'de sabah ve gece saatlerinde yer yer pus bekleniyor.

AMASYA °C, 19°C

Az bulutlu

ORDU °C, 19°C

Parçalı ve az bulutlu

SAMSUN °C, 22°C

Parçalı ve az bulutlu

TRABZON °C, 18°C

Parçalı ve az bulutlu

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde, bölgenin kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ELAZIĞ °C, 14°C

Az bulutlu

ERZİNCAN °C, 9°C

Az bulutlu

ERZURUM °C, 4°C

Az bulutlu

KARS °C, 1°C

Az bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin kuzeydoğu kesimlerinde hafif buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

DIYARBAKIR °C, 17°C

Az bulutlu

GAZİANTEP °C, 16°C

Az bulutlu

KİLİS °C, 17°C

Az bulutlu

SIIRT °C, 14°C

Az bulutlu

DENİZLERDE HAVA

Kuzey Ege'de fırtına; Batı Karadeniz ve Marmara'da fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgar; Batı Karadeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), batısında 5 ila 7 (40-60 km/sa); Doğu Karadeniz'de güney ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Batı Karadeniz'in batısında 2,0 ila 3,0m; Görüş: İyi.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı bulutlu; Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), sabah ve öğle saatlerinde 5 ila 7 (40-60 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), öğle ve akşam saatlerinde 5 ila 7 (40-60 km/sa), gece saatlerinde 6 ila 8 (50-75 km/sa); Güney Ege'de güney ve güneybatı, zamanla güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, gece saatlerinde Kuzey Ege'de zayıf.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Az bulutlu; Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55