,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2244.297
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.1686
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C
  • Antalya 13 °C

Türkiye, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Yeni Anayasayla Başarı Hikayesi Yazacak

Türkiye, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Yeni Anayasayla Başarı Hikayesi Yazacak
ATO Başkanı Gürsel Baran, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında AK Parti’nin standartlarını zirveye yükselteceğini belirtti.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti’nin standartlarını zirveye yükselteceğini belirterek, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın engin tecrübesi, dinamizmi, vizyonu ile AK Parti Türkiye’yi ekonomik ve sosyal olarak güçlendirecektir” dedi.   
 
ATO Başkanı Gürsel Baran, yazılı bir açıklama yaparak, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanlığı’na yeniden seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti’yi kutladı. AK Parti’nin 3. Olağanüstü Kongresi ile hem hükümet sistemi hem de 2019’da geçilecek yeni sistemin getirecekleri açısından yeni bir dönemin başlayacağını ifade eden Baran, “Erdoğan başkanlığındaki AK Parti, Türkiye için bir başarı hikayesi yazacaktır” dedi.
 
Sayın Cumhurbaşkanı’nın kongrede yaptığı konuşmanın yeni dönemin manifestosu niteliği taşıdığını kaydeden Baran, “Türkiye’nin varmak istediği yeni ve yüksek hedefler için start bugün verildi. Bu başlangıç iyi kullanılmalı, ekonomide gerçekleştirilecek reformlarla değişim ve dönüşüm devam ettirilerek Türkiye dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında hak ettiği yeri almalıdır” diye konuştu.
 
Baran sözlerini şöyle sürdürdü:
 
“Türk tarihi bugünü demokrasinin güçlendiği bir milat olarak kaydedecektir. Cumhurbaşkanlığı makamının devleti temsil ederken siyasetçiyi kısıtlayıcı bir makam olmaktan çıkarılması, demokrasinin yerleşmesi açısından çok önemlidir. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti Genel Başkanı seçilmesiyle, AK Parti’nin siyaset üretme fonksiyonu güçlenecektir. Hem hükümette hem de partide siyaset üretecek güç, moral ve motivasyona kavuşacaktır.  AK Parti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tıpkı bir çınar ağacı gibi kendi kökleri üzerinde büyümesini sürdürecektir. Bu süreçte Türkiye, demokratik dönüşümün tamamlanacağı 2019 yılına kadarki geçiş dönemini, ihtiyacı olan donanımlarını inşa ederek geçirecektir. Bir yandan uyum yasaları çıkarken, öteki yandan yeni tarz siyaset anlayışı siyasi zeminde yerini bulacaktır. Bugün yakılan meşale Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşıyacaktır” 

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55