,
  • BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 20 °C

TÜMSİAD: Tüm Oyunlara Rağmen Kazanan Yine Türkiye Oldu

TÜMSİAD: Tüm Oyunlara Rağmen Kazanan Yine Türkiye Oldu
Seçim sonucuyla ilgili açıklama yapan TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, “Milletine ve devletine sahip çıkan halk, doğru bir kararla tercihini yaptı." dedi.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçim sonuçları açıklandı. 16 yıldır elde edilen başarıları devam ettirecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu seçimlerle de başarısını perçinlemiş oldu. Seçim sonucuyla ilgili açıklama yapan TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, “Milletine ve devletine sahip çıkan halk, doğru bir kararla tercihini yaptı. Dün milletimiz yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemine evet demişti, bu gün de kararlılığını gösterdi. Seçim sonuçlarından oldukça memnunuz, istikrarın devam ediyor olması beraberinde güçlü bir Türkiye’nin yolunu açacaktır” dedi.

 

Dünyanın en büyük 18. ekonomisi ve dinamik genç nüfusuna sahip, stratejik ve jeopolitik konumu ile yükselen bir güç olan Türkiye’nin son günlerde gündeminde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri vardı. Türkiye, 24 Haziran 2018 Pazar günü Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem milletvekillerini seçmek için sandık başına gitti.

 

Tüm Oyunlara Rağmen Kazanan Yine Türkiye Oldu

Gündem seçim iken oyların yönünü değiştirmek isteyen dış güçlerin birtakım algı operasyonları yaptığını söyleyen TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, “3. Dünya Savaşı olarak nitelendirebileceğimiz ekonomi sıkıntıları tüm dünyada yaşanıyor. Türkiye’de seçim ile aynı zamana denk gelmesi yaşanan stresi daha da artırdı. Savaşlar artık top ve tüfekle yapılmıyor. Geldiğimiz noktada ülke olarak bugüne kadar elde ettiğimiz tüm kazanımlarımızın, sahip olduğumuz ekonomik istikrar ve büyümenin bundan sonra da aynı şekilde devamı yönünde iktidara sahip çıkan halk, oyunlara aldırmadı. Edirne’den Ardahan’a Cumhurbaşkanlığı sisteminin bu ülke için en uygun sistem olarak benimsendiğini gösterdi. Artık milletimiz kilitlenen sistemlerle, geciken çözümlerle zaman kaybetmek istemiyor.” dedi.

 

Artık Daha Çok Çalışmalıyız

Hükümetimizden özellikle iş adamlarına yönelik çalışmaların artmasını ivedilikle bekliyoruz diyen Doğan; “Bu sonuç ile birlikte üretmekle ilgili engellerin çoğu kalkmış olacak. İstikrarın devam ediyor olması projelerin tamamlanmasıyla yeni projeleri de beraberinde getirecek. TÜMSİAD olarak iktidarın sürüyor olmasını, isabetli bir karar olarak değerlendiriyor ve memnuniyetle karşılıyoruz. Bundan sonra adımlarımızı daha rahat atacağımıza inanıyor ve bir an önce ekonomik düzenlemelerin hayata geçirilmesini temenni ediyoruz”

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55