,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 16 °C

Trafik kazasında ölenler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Trafik kazasında ölenler için gıyabi cenaze namazı kılındı
1 Mayıs kutlamaları için Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinden Şanlıurfa'ya gelirken midibüsün kaza yapması sonucu hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma kutlamaları için Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinden Şanlıurfa’ya gelirken kendilerini taşıyan midibüsün kaza yapması sonucu hayatını kaybeden 5 kişi için cuma namazından sonra Balıklıgöl yerleşkesinde gıyabi cenaze namazı kılındı.

MEMUR-SEN ve HAK-İŞ İl Başkanları ve sendika üyelerinin katılımıyla kılınan namazın ardından hayatını kaybedenler için dua edildi. 

MEMUR-SEN Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, acılarının büyük olduğunu belirtti.

Coşkun, "Bugün burada HAK-İŞ ve MEMUR-SEN ailesi olarak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinden etkinliğe katılmak için gelen kardeşlerimiz yolda bir trafik kazası geçirdiler. Burada 5 tane arkadaşımız, kardeşimiz vefat etti. Ben buradan hayatını kaybedenlere rahmet, acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Gerçekten acımız büyük, Allah sabırlar versin. En azından burada ev sahibi olarak gıyabi cenaze namazı kılıp, dualar ettik. Ölümü engelleyemeyiz, hepimizin gideceği yerdir, ama acı bir olaydır. Elimizden gelen dua etmektir." diye konuştu.

Kazanın ardından Şanlıurfa halkının birlik ve beraberlik içerisinde üzerine düşeni yaptığına dikkat çeken Coşkun, "Şu anda yaralılar ve yaralıların aileleri buradadır. Biz de MEMUR-SEN ailesi olarak hep beraber ailelere sahip çıkmak, hem de yaralılarla ilgili iletişim halindeyiz. MEMURSEN ve HAK-İŞ yetkilileri ile beraber en azından bu aileler mağdur olmasın diye çalışmalar yürütüyoruz. Bu konuda sendika olarak üzerimize ne düşerse yerine getirmeye çalışıyoruz. Özellikle Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, doktorlarımız, genel olarak Şanlıurfa halkı birlik ve beraberlik içerisinde üzerlerine düşeni yapıyorlar. Ben tekrar vefat edenlere başsağlığı diliyorum. Gerçekten de acımız büyük, Allah rahmet eylesin, Rabbim sabırlar versin." dedi.

Hatırlanacağı üzere, 1 Mayıs kutlamaları için Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinden Şanlıurfa’ya gelirken Şanlıurfa-Gaziantep oto yolunda işçileri taşıyan midibüsün başka bir otomobile çarpıp devrilmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetmiş, 13 kişide yaralanmıştı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55