,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 16 °C

TP Petrol, T 7/24 marketlerinde ziyaretçilerini seçkin ürünlerle buluşturuyor

TP Petrol, T 7/24 marketlerinde ziyaretçilerini seçkin ürünlerle buluşturuyor
Türkiye Petrolleri markasıyla hizmet veren TP Petrol Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Fidan Bayındır Yıldız, istasyon marketleri için gerçekleştirdikleri iş birlikleri ile perakendecilik anlayışını bir adım ödeye taşıdıklarını belirtti.

Türkiye Petrolleri markasıyla hizmet veren TP Petrol Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Fidan Bayındır Yıldız, istasyon marketleri için gerçekleştirdikleri iş birlikleri ile perakendecilik anlayışını bir adım ödeye taşıdıklarını belirtti. Toplam 782 istasyonda yüzlerce farklı ürün ile hizmet veren T 7/24 marketleri; yeme içmeden teknolojiye, kişisel bakımdan, oyuncağa kadar pek çok alanda tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Zülfikarlar Holding bünyesinde Türkiye Petrolleri markasıyla faaliyet gösteren TP Petrol Dağıtım A.Ş. (TPPD), Türkiye geneline yayılmış T 7/24 marketleri ile müşteri odaklı yeniliklerine devam ediyor. Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarma hedefiyle daha önce istasyon marketlerinde yer almayan ünlü kahve markası Jacobs ile el sıkışan TP Petrol, istasyon kanalındaki en uygun fiyatlı çekirdek kahve deneyimini tüketiciler ile buluşturuyor. Türkiye çapında birçok farklı noktada “Jacobs Take Away” olarak hizmet veren TP Petrol yıl boyunca yapacağı kurulumlarla bu noktaları genişletmeyi hedefliyor.

TP Petrol, Jacobs ile kaliteli çekirdek kahveyi uygun fiyata sunuyor

“İstasyonlar, akaryakıt dağıtım firmalarının vitrini, tüketiciye dokundukları tek yer” diyen TP Petrol Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Fidan Bayındır Yıldız, istasyonlarda sundukları “Jacobs Take Away” hizmetini değerlendirdi. Yıldız, “Self servis kahve köşeleri, pandemi ile birlikte istasyon marketi kanalında en önemli kategorilerden biri haline geldi. Biz de TP Petrol olarak bu kategorideki müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli tüm adımları atarak akaryakıt sektöründe görülmemiş ancak kahve sektörünün büyük oyunculardan olan, tüketici tarafından da marka bilinirliği ve algısı yüksek Jacobs firması ile anlaşmamızı tamamladık. Akaryakıtta olduğu gibi çekirdek kahve konusunda da istasyon kanalındaki en uygun fiyatlı ve kaliteli ürünü tüketicilerimizle buluşturuyoruz.” şeklinde konuştu.

fidan-bayindir-yildiz.jpg

Tüketiciler ihtiyaç duydukları her Şeye 7/24 Market konsepti ile anında ulaşıyor

T 7/24 Market konseptiyle istasyon marketlerinde müşterilerin aradıkları tüm ürünleri bulabildiklerini belirten Yıldız, müşteri deneyimini artıracak marka işbirlikleri geliştirdiklerini ve birçok yeni marka ile anlaşarak tüketicilerin ihtiyaç duydukları tüm alanlarda hizmet verdiklerini belirtti. İstasyon marketlerinde sundukları hizmetleri değerlendiren Yıldız, “Pandemi ile beraber akaryakıt istasyonu marketleri giderek önem kazandı, tüketiciler birçok ihtiyacını 7/24 açık olan istasyon marketlerinden karşıladı. Biz de bu anlamda alanında oldukça güçlü bir marka olan Bizim Toptan ile uzun soluklu bir işbirliğine giderek “T 7/24 Market” konseptimizle marketlerimizde yüzlerce farklı ürüne yer vermeye başladık. Kahve markalarının öncülerinden Jacobs ile işbirliğimizin yanı sıra pratik ve sağlıklı içerikleriyle Dardanel soğuk sandviç çeşitleri, fırın ürünleri ve unlu mamul kategorindeki çözümleri, telefon tutacağı, şarj kablosu gibi araç içi ekipmanlar sunan Soultech, oyuncak, oto ve kişisel bakım gibi gıda dışı ürünler için Aytu Tüketim gibi markalarla da iş birliği içerisindeyiz. Market içinde gerçekleştirdiğimiz iş birliklerinin yanı sıra dış alanda da pek çok farklı konuda tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Self servis ve otomatik yıkama hizmetlerimizde kullanılan makinaları yenileyerek ziyaretçilerimize kusursuz bir yıkama hizmeti sunuyor, istasyonlarımıza ATM kurulumları gerçekleştirerek ulaşılabilirlik anlamında tüketicilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Sektöründeki iki büyük marka olan ZES ve Sharz.Net ile olan iş birliklerimiz kapsamında ise elektrikli araca sahip tüketicilere hizmet veriyoruz. İstasyonlarımızın hizmet çeşitliliğini artırmaya ve tüketicilerin yolculuğu sırasında oluşan tüm ihtiyaçlarına çözüm sunmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55