,
  • BIST 8986.16
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 22 °C

​TNB KEP ve BTSO’dan Büyük işbirliği

​TNB KEP ve BTSO’dan Büyük işbirliği
Türkiye Noterler Birliği Teknoloji şirketi TNB KEP ile 37 bin Bursa Ticaret Odası üyesine BTSOBİZ KART’la rekabet avantajı geliyor.

Bilişim teknolojilerinde güvenli iletişim konusunda Türkiye’nin en yenilikçi bilişim şirketi olan Türkiye Noterler Birliği Teknoloji Şirketi TNB KEP, yeni bir işbirliğine imza atarak Bursa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine avantaj ve rekabet gücü kazandıracak “BTSOBİZ KART” Projesi’nde yer aldı.

 

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın 128. yılında hayata geçen proje ile odanın 37 bin üyesinin, 10 farklı sektörde 60’ı aşkın firmanın ürün ve hizmetlerinden en avantajlı şartlarda yararlanması sağlanacak.

 

İşbirliği ile beraber BTSO üyeleri, TNB KEP’in sunduğu KEP (Kayıtlı Elektronik Posta), e-imza ve diğer katma değerli hizmetlerden özel tarifelerle avantajlı olarak yararlanabilecek.

 

Her sektöre teknolojik ayrıcalıklar

 

Bu projeye dâhil olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını anlatan TNB KEP Genel Müdürü Duygu Yantaç, “BTSOBİZ Kart, BTSO üyesi olmanın ayrıcalığını en iyi şekilde yaşayabilmeleri için geliştirilmiş bir platform. İletişimden eğitime, sağlıktan enerjiye, ulaşımdan konaklamaya kadar farklı pek çok sektörde önemli avantajlar sunuyor. TNB KEP olarak şimdiye kadar katma değeri yüksek KEP uygulamaları ve yeni iş ortaklıkları ile gerek kurumsal gerekse bireysel aboneliklerimizi ciddi oranda artırdık. Artırmaya da devam ediyoruz. Bu projeye dâhil olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

 

Markalara rekabet gücü

 

A.Ş., LTD ve Komandit şirket statüsündeki tüm firmalara zorunlu olan e-tebligat KEP adreslerini, kamu kurumlarına bildirerek elektronik ortamda hızlı, güvenli haberleşme ortamını mümkün kılan TNB KEP, BTSOBİZ KART üyelerine Mersis vb. işlemlerde zorunlu elektronik imza temini ve e-tebligata elverişli KEP adreslerinin sağlanması konusunda da yardımcı olacak. Ayrıca TNB KEP, e-ticaret firmalarına zorunlu KEP adresleri, yasal uyum çözümleri arasında yer alan e-yazışma paketi ve iş ortaklıkları aracılığı ile sunduğu e-fatura, e-defter çözümlerini içeren katma değerli hizmetleri ile de markalara müthiş avantaj kazandıracak.

 

Baskı, postalama, fiziki arşiv ve operasyon maliyetlerinden yüzde 70’i aşan tasarruf sağlayan, zaman kayıplarını verimli iş süreçlerine dönüştüren KEP, aynı zamanda güvenli ve hızlı bir sistem. Evrak takibi kolaylaşırken, evrak kaybı riski ortadan kalkıyor. Fiziksel arşivdeki belgelerin deformasyon riski de azalıyor.

 

Kurumların ve bireylerin KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) ve e-imza ihtiyaçlarına kaliteli ve avantajlı çözümler sunan TNB KEP’in hizmetleri ile ilgili ayrıntılı bilgi için 444 6 537numaralı çağrı merkezi aranabilir veya [email protected] adresine mail atılarak ulaşılabilir.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55