,
  • BIST 9548.09
  • Altın 2499.866
  • Dolar 32.4908
  • Euro 34.5788
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 20 °C

TEOG Başarısında En Önemli Rol Yayınevleri ve Kitapçıların

TEOG Başarısında En Önemli Rol Yayınevleri ve Kitapçıların
Türkiye’nin TEOG uzmanı Koray Varol Akademi Yayınları, yaklaşan TEOG Sınavı öncesi, öğrencilerin en büyük yardımcısı konumunda olan yayınevleri ve kitapçılara “Kurumsallaşma ve Yönetim” eğitimi verdi.

Öğrenmeyi destekleyici eğitimlerin yanı sıra tercih danışmanlığı, eğitim koçluğu, veli eğitimi ve yayıncılık alanlarında faaliyetlerini sürdüren Koray Varol Akademi Yayınları, iş ortağı yayınevlerine “Kurumsallaşma ve Yönetim” eğitimi verdi. Prof. Dr. Tanıl Kılınç tarafından verilen eğitim, 20-21 Şubat tarihleri arasında Holiday Inn Şişli İstanbul Otel’de “Başarı Buluşmaları” adıyla gerçekleştirildi.

 

TEOG Başarısında En Önemli Rol Yayınevleri ve Kitapçıların

26-27 Nisan 2017 tarihlerinde çok önemli bir TEOG sınavı bulunduğunu belirten Koray Varol; “Gelişime, paylaşıma ve başarıya olan tutkumuzu Başarı Buluşmaları eğitimleri ile perçinledik. Yayın evlerimiz velileri ve öğrencileri doğru adrese yönlendirecek olan yerler. Hazırladığımız eğitim serileri ile yayın evlerini bilgilendirmek, bu süreçte veliler ve öğrencilere rehberlik etmek amacı ile Başarı Buluşmalarını gerçekleştiriyoruz. Bu buluşmalarla karşılıklı deneyim paylaşmayı amaçlıyor, bilgi alışverişi yapıyoruz.

Öğrenciler, veliler hangi kitapları, ne tür yayınları alacaklarını bilmediğinde kırtasiyelere, kitapçılara, yayınevlerine soruyor. Onların bilgilenmeleri, uzmanlaşmaları gerekiyor. Bu bakımdan iş ortaklarımıza verdiğimiz bu eğitimler çok önemli” dedi.

 

Öğrencilerimiz ve velilerimizin yanındayız

Öğrencileri belli bir disiplin içinde sınavlara hazırladıklarını belirten Koray Varol, “Biz alanımızda deneyimlerimizle ve uzman kadromuzla bugüne kadarki süreçte pek çok başarının altına imza attık. Şimdi TEOG’a hazırlık kaynak kitaplarımız, soru bankalarımız, rehberlik çalışmalarımız ve yayınlarımız ile ailelerin ve süreçte emek harcayan öğrencilerin yanındayız. Bu konuda deneyimlerimizi konuşmak için yayın evlerimizle bir araya geliyoruz. Hazırladığımız yayınlar deneyimli ve uzman bir eğitim kadrosu tarafından çalışılıyor. Tüm süreçlerde psikolog danışmanlarımız ile öğrencilerin ve velilerin her zaman en büyük destekçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz. Koray Varol Akademi Yayınları olarak bu hassas süreçte öğrencilerimizin sınava ne tür kaynak kitaplarla hazırlanacakları, ne kadar farklı soru çözecekleri, ailelerinden ve öğretmenlerinden gördükleri destek gibi konuları kendi sorumluluğumuz olarak sahipleniyoruz. Yayın evleriyle yaptığımız işbirliği ile bilgi ve deneyimlerimizi daha fazla öğrenci, veli ve öğretmenlerimize aktarmak istiyoruz” diye konuştu.

 

Ayrıca buluşmada; Marka Danışmanı Yunus Baran’da dikkat çeken bu kurumsal başarıların Koray Varol Akademi Yayınları ve iş ortağı yayınevleri tarafından nasıl sürdürüleceğine dair doğru markalaşma paylaşımlarında bulundu.

 

KORAY VAROL AKADEMİ YAYINLARI HAKKINDA

Başarı odaklı eğitim sistemleri uzmanı olan Koray Varol tarafından İstanbul Levent’te kurulan Koray Varol Akademi Yayınları; benimsediği birebir eğitim modeliyle Türkiye’nin seçkin eğitim kurumları arasında yer almaktadır. Hedefe götüren, sonuç odaklı öğrenme modelleriyle farklılaşan Koray Varol Akademi Yayınları, öğrencilerine güç, güven ve öğrenme becerileri katmaktadır.

 

Koray Varol Akademi sahip olduğu kurumsal eğitimci gücünün yanında, öğrencilere ve velilere sunduğu sıcaklıkla da büyük bir geleneği yaşatmaktadır. Sevgi ve ilgi bağı güçlü öğretmenleriyle öğrenmeyi kolaylaştıran yenilikçi metotlar uygulamaktadır. Benimsediği bu ilgi ve bilgiyle öğrencilerini sadece hayallerindeki okullara değil, hayata da hazırlamaktadır.

Kendine özgü bir eğitim sistemine sahip olan Koray Varol Akademi, sürekli güncellenen uzman eğitimci kadrosuyla müfredata uygun bilgi ve içerikleri en etkili şekilde kullanmaktadır. Yaygın ikilemlere açıklık getiren empatisi yüksek uzman eğitimci kadrosuyla bilginin paylaşımını kolaylaştırmaktadır.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55