,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2302.3
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.0903
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 20 °C

Tatvan esnafından HÜDA PAR adaylarına yoğun ilgi

Tatvan esnafından HÜDA PAR adaylarına yoğun ilgi
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı M. Ali Doyar, partisinin Bitlis milletvekili adaylarıyla birlikte Bitlis’in Tatvan ilçe esnafını ziyaret ederek hem adaylarını tanıttı hem de 24 Haziran’da yapılacak seçimler için destek istedi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı M. Ali Doyar, partisinin Bitlis milletvekili adaylarıyla birlikte ziyaret ettiği Tatvan esnafından yoğun ilgi gördü.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı M. Ali Doyar ve İstişare Kurulu Üyesi Zeynelabidin Gülsever, partisinin Bitlis milletvekili adaylarıyla birlikte Bitlis’in Tatvan ilçe esnafını ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Heyete, partililer ve halktan oluşan kalabalık bir kitle eşlik etti.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı M. Ali Doyar, beraberindeki heyetle tek tek esnafları ziyaret ederek hem adaylarını tanıttı hem de 24 Haziran’da yapılacak seçimler için destek istedi.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren esnaf, HÜDA PAR adaylarını iyi tanıdıklarını belirterek, destek açıklamasında bulundular.

HÜDA PAR’ın seçimden seçime değil, sürekli kendileriyle iç içe olduklarına şahit olduklarını dile getiren esnaf, başarı temennisinde bulundular.

Esnaf ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı M. Ali Doyar, sadece seçimlerde dolaşan bir parti olmadıklarını, esnafın dertlerini ve sorunlarını yakından takip eden bir parti olduklarını belirtti.

“Esnafımızın sıkıntılarına çözüm üretmeye çalışıyoruz”

Esnafın sorunlarına tercüman olmaya çalıştıklarını belirten Doyar, bu sorunların bitmesi temennisinde bulundu.

Doyar, “Malumunuz daha öncede Bitlis ve Tatvan ilçesinde esnafımızı dolaşmıştık. O zamanda esnafımızın sorunlarını dinlemiştik. Sadece seçimlerde dolaşan bir parti olmadığımız için esnafımızın dertlerini ve sorunlarını yakından bilen, takip eden bir partiyiz. Ben şahsen iki defa Bitlis’te ve Tatvan ilçemizde esnaf ziyaretinde bulundum. Esnafımızın sıkıntıları çok... Elimizden geldiği kadarıyla sıkıntılarına ortak olmaya çalışıyoruz. Esnafımızın bu sıkıntılarını, kötü gidişatı dinlendirmeye, kamuoyuyla paylaşmaya, hükümet yetkilileri başta olmak üzere elinde yetki olanlara bunu duyurmaya, çözümler üretmeye çalışıyoruz. Tabi bütün bunlar yetersiz kalıyor. İnşallah bu seçim hayırlara vesile olur.” dedi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55