,
  • BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 19 °C

Tatili fırsat bilen Bitlisliler kayak merkezlerine akın etti

Tatili fırsat bilen Bitlisliler kayak merkezlerine akın etti
Havanın güzelliğini fırsat bilen Bitlisli kayak severler, kayak merkezlerine akın etti.

Güzel havayı ve hafta sonu tatilini fırsat bilen Bitlisliler, çocuklarıyla birlikte kayak merkezlerine akın etti.

Hafta sonu Bitlis kayak merkezleri doldu taştı. Havanın güzelliğini fırsat bilen kayak severler, kayak merkezlerine akın etti. Kimi poşetle, kimi kızakla, kimisi de kayak takımlarıyla kaydı.

7'den 70'e her yaştan vatandaşlar, soluğunu kayak merkezlerinde alarak doyasıya kaydı. Kar kalınlığının yeterli düzeyde olması ise kayak severleri memnun etti. Kimileri çocuklarıyla gelirken, bazıları da arkadaşlarıyla birlikte gelmeyi tercih etti. Çocukların mutluluğu ise görülmeye değerdi. Aileler hem kaydı hem de kayan çocuklarının mutluluğunu fotoğrafladı. Çocuklar ise sömestr tatilinin keyfini kayak merkezlerinde çıkarıyor.

Sömestri tatilini hem çalışarak, hem de kayak merkezinde kayarak değerlendirdiğini belirten çocuklardan Miraç Emre ve Taha Karaman, amcalarıyla birlikte geldikleri El Aman Hanı Kayak tesisinde doyasıya eğlendiklerini belirttiler.

Karaman, "Sömestr tatilinde hem çalışıyoruz hem de kayarak eğleniyoruz. Kaymak gerçekten çok eğlenceli. Tatilimizi güzel yaşıyoruz. Ders çalışmak da önemlidir. Kitap da okuyoruz, gelip kayak merkezinde de kayıyoruz. Harika bir yerdir burası. Biraz kalabalık olunca, bazen birbirimize çarpıyoruz. Ama her şeye rağmen çok güzel." dedi.

Ceren Yergül ve Aysu Töre ise aileleriyle birlikte geldiklerini, yarıyıl tatilinde hem çalışıp, hem de bol bol eğlendiklerini, kayak sporunun çok güzel olduğunu söylediler.

M. Ali Akarsu ise duygularını şöyle paylaştı: "Hafta sonunu ailemizle birlikte burada kayak yaparak geçiriyoruz. İzmir'den gelen öğrencilerimiz de burada eğlenerek, sömestr tatilini geçiriyorlar. Kayak güzeldir. 7'den 70'e herkese tavsiye ediyoruz. Zevkli bir spordur. Memleketimiz kış memleketidir, yapacak spor olarak kayak vardır."

Sinan Üstünda da 10 yıldır kayak sporu yaptığını söyledi.

Çocuk yaştan beri babasının kendisine kayak sporunu öğrettiğini, kendisinin de kaymayı çok sevdiğini dile getiren Buket Dayan ise havanın soğuk olmasına rağmen kayak merkezine gelerek kaydığını ifade etti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55