,
  • BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 17 °C

TAİDER 5. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi 03-04 Kasım’da İstanbul’da düzenleniyor

TAİDER 5. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi 03-04 Kasım’da İstanbul’da düzenleniyor
TAİDER 5. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi bu yıl “Aile Şirketlerinde Ben’den Biz’e Doğru” temasıyla gerçekleştiriliyor.

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği tarafından “Aile Şirketlerinde Ben’den Biz’e Doğru” temasıyla 03-04 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul düzenlenecek olan “5. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi” Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç’un açılış konuşması ile başlayacak. İki gün boyunca Türkiye’nin önemli aile şirketlerinden pek çok konuşmacının ağırlanacağı zirvede “Kuzey Yıldızı Sürdürülebilirlik Ödülü” de bu yıl ilk kez verilecek.

 

TAİDER 5. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi bu yıl “Aile Şirketlerinde Ben’den Biz’e Doğru” temasıyla gerçekleştiriliyor. TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Öğücü’nün konuşmasının ardından Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç “Yeni Küresel Konjoktürde Aile Sirketlerinin Yeri” başlıklı açılış konuşmasını yapacak. Ardından paralel oturumlarla devam edecek olan zirvede, Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton aile şirketlerinde kadının çoklu rollerinden bahsederken, 620 yıllık bir aile şirketi olan ünlü cam markası Seguso’nun hikayesini 23.nesil üyesi Gianandrea Seguso aktaracak.

 

“Ben kimim? Hissedar mı, Yönetici mi, Girişimci mi?” başlıklı panelde ise Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi, CEO Kazım Köseoğlu, Gilan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Geylan ve Alarko Holding Enerji İş Geliştirme Müdürü Tal Garih yer alıyor. Fersa Aydınlatma Yönetim Kurulu Başkanı Fahir Gök “Kurumsallaşma ve Devir Süreçleri”nin detaylarını anlatırken, “Liderin Ani Kaybıyla Gelen Plansız Devir” sürecini ise Levent Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Atıl Pekşen ile Kam Ankara Beton Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Berkan Baykam aktaracak. İlk günün kapanış konuşmasında ise Basketbol Koçu Çetin Yılmaz "Lider Belirler" diyecek.

4 Kasım Cumartesi günü ise sabah gerçekleştirilecek oturumda TEB İnsan Kaynakları ve İnovasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Nilsen Altıntaş “Kurum İçi Girişimcilik Yaklaşımı ve Aile Şirketleri İçerisindeki Uygulama Fırsatları”ndan bahsedecek. Öğleden sonraki oturum aile şirketlerinin gelecek nesil üyelerine açık devam edecek. TEDx konuşmacısı ve Ekonomist Burak Ünaldı “Mandolin Nesli, Blokflüt Nesli ve Skrillex Nesli” başlıklı konuşmasında nesil devirlerine farklı bir bakış getirecek. Ardından “Peki Biz Nasıl Yaparız?” konulu oturum ile Zirve tamamlanacak.

 

Dünyada ilk kez: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü Kuzey Yıldızı

TAİDER tarafından aile şirketlerinde sürdürülebilirlik bilincinin gelişmesini desteklemek amacıyla geliştirilen Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Projesi, “çalışanlar, çevre, toplum ve gelecek nesiller” açısından fark yaratarak ülke ekonomisine değer katan aile işletmelerinin teşvik edilmesini amacıyla bir de ödül içeriyor. Bu yıl ilk kez verilecek ödüller, “5. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi”nde sahiplerini bulacak. Dünyada da bir ilk olma özelliği taşıyan ödül, Büyük ve Küçük-Orta Ölçekli İşletmeler için iki kategoride verilecek.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55