,
  • BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 21 °C

Tahmazoğlu: "Hayalim Gaziantep-Kilis arasında yeni bir şehir kurmak"

Tahmazoğlu: "Hayalim Gaziantep-Kilis arasında yeni bir şehir kurmak"
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay'ı ve yönetim kuruluna ziyarette bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, en önemli hayallerinden birinin Gaziantep ile Kilis arasına yeni bir şehir kurmak olduğunu söyledi.

Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaretinde, en önemli hayallerinden birinin Gaziantep ile Kilis arasına yeni bir şehir kurmak olduğunu söyledi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay'ı ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cemiyet binasında gerçekleşen ziyarette Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öncelikle yeni yönetimi tebrik ederek Şahinbey ilçesinde yapılan projelerle ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Ziyarette konuşan Tahmazoğlu, en önemli hayallerinden birinin Gaziantep ile Kilis arasına yeni bir şehir kurmak olduğunu söyledi.

Tahmazoğlu, "Gaziantep hepimizin ve hepimiz bir tarafından tutarak daha iyi ve daha güzel hizmetler nasıl sunabiliriz. Biz bunun çalışması ve gayreti içerisindeyiz. Bizler icra makamındayız. Sizlerde halkın doğru haber alma hakkını sağlayan kuruluşlarsınız. Bu anlamda bizler gibi sizlerin de omuzlarında oldukça ağır bir yük bulunuyor. Ama bu kutsal bir görevdir. Şu anda iletişim çağında yaşıyoruz. Anında doğru güncel bir haber almak her vatandaşın hakkıdır. Sizlerde buna vesile olduğunuz için, biz sizlere teşekkür ediyoruz." dedi.

Gaziantep’in her geçen gün sanayisiyle ve ekonomisiyle birlikte güzelleşerek büyüdüğünü ve daha da büyüyeceğini belirten Tahmazoğlu, görev süresi boyunca yaptıkları çalışmaları anlattı.

Çok önemli çalışmalar yaptıklarını anlatan Tahmazoğlu, en önemli hayallerinden birini de açıklayarak şunları söyledi:

"Yeşilvadi Bulvarı'nı açtık. 12 kilometre uzunluğunda 12 şeritli bir yol yaptık. Eski garajlarda 40 metre genişliğinde İnönü Caddesi'ne de biz alternatif bir yol açıyoruz. 12 milyon metrekarelik bir alanı olan Yamaçtepe'yi açtık. Bunun yanında 606 tane park yaparak Gaziantep’i yeşile doyurduk. Tüm bunlar tabi ki yetmez. Benim hayalimde olan projelerden bir tanesi de Gaziantep-Kilis arasında yeni bir şehir kurmak. Şahinbey Polateli Sanayi Sitesi'nin yanına 250 bin kişinin yaşayacağı yeni bir şehir kuracağız. Güçlü bir taşıma çalışmasıyla birlikte şehre entegre ederek sanayide çalışan işçilerin ulaşım sıkıntısı yaşamamasını istiyoruz."

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay ise Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55