,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2243.746
  • Dolar 32.3319
  • Euro 35.1426
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C
  • Antalya 14 °C

STK’lardan "Kudüs’e Sahip Çıkıyoruz" mitingine destek

STK’lardan "Kudüs’e Sahip Çıkıyoruz" mitingine destek
HÜDA PAR tarafından Diyarbakır İstasyon Meydanında 17 Aralık Pazar günü düzenlenecek olan "Kudüs’e Sahip Çıkıyoruz" mitingine sivil toplum kuruluşlarından destek geldi.

​HÜDA PAR tarafından Diyarbakır’da düzenlenecek olan "Kudüs’e Sahip Çıkıyoruz" mitingine STK’lardan destek gelmeye devam ediyor.

Çeşitli alanlarda faaliyet yürüten Hizmet-Der, Şura-Der ve Memur-Sen TOKİ Cami-Der’in yöneticileri basın açıklamasıyla mitinge destek açıklamasında bulundular.

Hizmet-Der binasında bir araya gelen dernek yöneticileri adına basın açıklamasını Şura-Der Yönetim Kurul Üyesi Hikmet Karaman okudu.

Tüm üye ve gönülleriyle pazar günü düzenlenecek olan mitinge ve yapılacak tüm etkinliklere destek vereceklerini ifade eden Kahraman, emperyalist Amerika’nın kararını tanımadıklarını belirtti.

Karaman, "Emperyalist ABD yönetimi Müslümanların dağınıklarından faydalanarak her zaman 'pisrail'in bekası için fırsat kollamıştır. Günümüzde İslam ülkeleri birbirleriyle uğraşırken Arakan, Filistin, Suriye ve daha birçok İslam ülkesinde emperyalistler ve haçlılar tüm güçleri ile Müslümanlar yok etmeye, yerlerinden uzaklaştırmaya çalışmaktadır. Bunu fırsat bilen ABD yönetimi, terör rejimi pisrail için yeniden devreye girerek Kudüs’ün pisrailin başkenti ilan ediyor. Böylelikle adeta Ortadoğu’yu ateş çemberini ortasına atıyor." dedi.

"ABD yönetimi bir oldubitti ile uygulamaya çalıştığı bu şeytani ve sinsi planı ile hem kendi hem de münafık dostlarının gerçek yüzünü ortaya çıkarmıştır." diyen Karaman, şunları söyledi:

"Onlar Müslümanlara tuzak kurmaya çalışmışlardır. Fakat Allah da onlara tuzak kurmuş ve planlarını altüst ederek onların gerçek yüzlerini tüm dünyaya apaçık göstermiştir. Onların bu planları sonucu belki de ilk kez İslam İşbirliği Teşkilatı Kudüs konusunda ortak karar alıp emperyalist ABD’ye kafa tutmuştur. Bizleri asıl olarak üzen şey sözde Müslüman oldukları söyleyen, aslında münafık olan liderlerin tavrıdır. Onların kapalı kapılar ardından cam küre etrafında yaptıkları sinsi planları ve ihanetleri ortaya çıkmıştır. Onlar, bu hareketleriyle saflarını belli etmişlerdir."

Kudüs için yapılacak tüm etkinlik ve programlara destek vereceklerini belirten Karaman, "Bizler İslami STK’lar olarak yapılan plan ve tuzakların ortaya çıkarılması ve safımızın belli olması adına Filistin halkının yanında olduğumuzu ve onların yalnız bırakmadığımızı, bu yönde yapılacak tüm etkinlik ve programlara destek vereceğimizi beyan ederiz.  Bunun için Hizmet- Der, Şura-Der ve Memur-sen TOKİ Cami-Der olarak tüm üye ve gönüllerimiz ile 17 Aralık 2017 Pazar günü HÜDA PAR’ın düzenleyeceği ‘Kudüs’e Sahip Çıkıyoruz’ adlı mitingine katılacağımızı bildiririz. Ayrıca tüm halkımızı Kudüs’e sahip çıkarak mitinge katılmasını bekliyoruz." dedi.  (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55