,
  • BIST 9105.77
  • Altın 2325.525
  • Dolar 32.3798
  • Euro 35.0195
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 23 °C

Siyer yarışması başvuruları devam ediyor

Siyer yarışması başvuruları devam ediyor
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "O'nu Oku, O'nu Yaşa" temasıyla yapılacak Siyer Yarışması için son başvuru tarihi 31 Ocak.

 

Her yıl olduğu gibi bu sene de Peygamber Sevdalıları Vakfı, Türkiye geneli siyer yarışması düzenliyor. "O'nu Oku, O'nu Yaşa" temasıyla 13 Şubat'ta yapılacak olan Siyer Yarışması için 8 Ekim itibariyle başvurular başladı.

Yaklaşık 3 aydır başlayan başvuru sürecini değerlendiren Peygamber Sevdalıları Vakfı Genel Başkanı Adnan Akgönül, henüz kayıt yapmamış olanlara çağrıda bulundu.

Siyer yarışmasının daha önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de çok yoğun bir katılımla devam ettiğini belirten Akgönül, "Görevli kardeşlerimiz birçok şehirde, farklı eğitim kurumlarında ve başka mekanlarda çalışmalarını yürütüyor. Amacımız sadece ödül vermek değil, 7'den 70'e herkesin Peygamber Efendimizin ahlakından ve hayatından istifade etmesine vesile olmaktır." dedi.

"Yoğunluktan dolayı bazı kayıt başvuru noktalarımızda kitaplarımız tükendi"

Birçok ilde her kategoride on binlerce müracaatın olduğunun altını çizen Akgönül, "Bazı kayıt başvuru noktalarımızda kitaplarımız tükendi, yetiştiremiyoruz. Yarışmaya takılacak kişilerin mağdur olmaması için kitap temin etmeye çalışıyoruz. 31 Ocak'ta kayıtlar sona erecek ve sınav da 13 Şubat'ta yapılacak. Sınav yapılacak okullar ve yerleri web sitemizde var. Kardeşlerimiz tercih ettikleri okullarda sınava gireceklerdir. Sınava girecek bütün kardeşlerimize başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Siyer yarışması başvuruları devam ediyor

Peygamber Sevdalıları Vakfı Genel Başkanı Adnan Akgönül

Henüz başvurularını yapmamış olanlara çağrıda bulunan Akgönül, şunları söyledi:

"Bu bir fırsattır, kayıt yapmayanlar bir an önce kayıtlarını yapmaya çalışsınlar. Yarışma için belirlediğimiz kitapları alıp okusunlar ve gözden geçirsinler. Çok kazançlı olduklarının farkına varacaklar. Gönümüz koşullarında insanların sıkıntı ve zorluklar içerisinde yaşadıkları bir dönemde, böyle bir yarışmanın yapılması gerçekten kaçırılmaması gereken bir fırsattır, bunu değerlendirmelerini istiyoruz."

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından yapılacak olan siyer yarışmasına başvuracak adaylar, https://www.peygambersevdalilari.com/wp/siyer-yarismasi/ web adresi üzerinden ücretsiz kayıt oluşturabilirler. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55