,
  • BIST 9667.71
  • Altın 2497.402
  • Dolar 32.5841
  • Euro 34.8312
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 21 °C

Sivil Havacılık 25 personel alacak

Sivil Havacılık 25 personel alacak
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, sınav şartı aranmaksızın hizmete alınacak sözleşmeli personel pozisyon unvanlarından havacılık sertifikasyon uzmanı, havacılık simülatör uzmanı ile büro personeli pozisyonlarına 25 personel alacak.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü sözleşmeli 25 personel alınacağını duyurdu.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, sınav şartı aranmaksızın hizmete alınacak sözleşmeli personel pozisyon unvanlarından havacılık sertifikasyon uzmanı, havacılık simülatör uzmanı ile büro personeli pozisyonlarına 25 personel alacak.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, 15 kişinin alınacağı havacılık sertifikasyon uzmanı için yükseköğretim kurumlarının elektrik, elektronik, elektrik- elektronik, bilgisayar, endüstri, mekatronik, makine, uçak, uzay, havacılık, havacılık ve uzay mühendisliği bölümlerinin birinden mezun ile  hava aracı ve parçaları tasarımı, üretimi veya sertifikasyonu konularında en az 3 yıl tecrübe sahibi olma nitelikleri aranacak. Adayın ayrıca alanı ile ilgili literatürü takip edebilecek düzeyde yabancı dil bilmesi gerekecek.

10 kişinin alınacağı havacılık simülatör uzman için de yükseköğretim kurumlarının elektrik, elektronik, elektrik- elektronik, bilgisayar, endüstri, mekatronik, makine, uçak, uzay, havacılık, havacılık ve uzay mühendisliği bölümlerinin birinden mezun ile havacılık simülatörü tasarımı, üretimi veya sertifikasyonu konularında en az 3 yıl tecrübe sahibi olma nitelikleri aranacak. Adayın ayrıca alanı ile ilgili literatürü takip edebilecek düzeyde yabancı dil bilmesi gerekecek.

3 kişinin alınacağı büro personeli için ise büro yönetimi, büro yönetimi ve sekreterlik, büro yönetimi ve yönetici asistanlığı, sekreterlik, ofis teknolojileri ve yönetimi ön lisans, bilgisayar programcılığı, bilgisayar programcılığı (internet), bilgisayar programlama, bilgisayar teknolojisi ve programlama, bilgisayar operatörlüğü veya bilgisayar operatörlüğü ve teknikerliği, bilgisayar enformasyon sistemleri, bilgisayar donanımı ön lisans programlarının birinden mezun olmak şartı aranacak. Ayrıca ilan tarihinde geçerli olan KPSS Ön lisans programlarından P93 puan türü istenecek.

Havacılık sertifikasyon uzmanı 14 bin 923 TL-13 bin 623 TL; havacılık simülatör uzmanı 9 bin 945 TL- 9 bin 78 TL; büro personeli de 2 bin 865 TL- 2 bin 439 TL aralığında ücret alacak.

Çalışılacak yerlerin Ankara, İstanbul, Antalya, Nevşehir olduğu belirtildi.

Adaylar, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün internet adresinde yer alan başvuru ekranından elektronik ortamda 29 Ocak- 9 Şubat tarihleri arasında başvuru yapabilecek.

Güvenlik soruşturması olumsuz neticelenen veya başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz edemeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, yerleştirmeleri yapılmış olsa dahi iptal edilecek. Bu durumdaki adaylar hakkında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacak. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55