,
  • BIST 9142.4
  • Altın 2321.249
  • Dolar 32.3855
  • Euro 34.8742
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 12 °C

​Şırnak’ta İyi Parti İlçe yönetimleri istifa etti

​Şırnak’ta İyi Parti İlçe yönetimleri istifa etti
İyi Parti Şırnak Merkez İlçe Başkanı olmak üzere Cizre, Uludere, Beytüşşebap, İdil ve Silopi ilçe başkan ile yöneticileri, il binasında düzenledikleri basın toplantısında Partilerinin İl başkanı belirleme tutumuna tepki göstererek istifa ettiler.

İYİ Parti Şırnak merkez ve 5 ilçe başkanı İl başkanlığı belirleme tutumuna tepki göstererek İl teşkilatından istifa ettiklerini açıkladı.

İyi Parti Şırnak Merkez İlçe Başkanı olmak üzere Cizre, Uludere, Beytüşşebap, İdil ve Silopi ilçe başkan ile yöneticileri, il binasında düzenledikleri basın toplantısında Partilerinin İl başkanı belirleme tutumuna tepki göstererek, Şırnak il teşkilatından istifa ettiklerini açıkladı.

Şırnak İYİ Parti il başkanlığında bir araya gelen Cizre, Silopi, Uludere, Beytüşşebap ve İdil ilçe başkanları, basın açıklaması yaptı. Partililer adına açıklamayı okuyan İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Yetik yaptı.

Yetik, “Bilindiği üzere 24 Haziran seçimlerinden sonra partimiz genel merkezi tarafından 81 ilimizin il başkanlarının istifası istenmiştir. Yapılan istişareler sonucu tüm ilçe başkanlarımız ve gençlik kolları başkanlarımızın ortak aklıyla, yerelde karşılığı olan ve partimizi ileri noktalara taşıyacak olan ismi parti genel merkezimize ilettik. İl başkanlığı için ortak akıl ve İstişare sonucu tavsiye ettiğimiz isimden farklı olarak, parti genel merkezi tarafından bir oldubitti ile tabanda hiçbir karşılığı olmayan şahıssa yönetimi teslim etmesi sonucu bu kararı alma gereği hâsıl olmuştur. Partimiz genel merkezinden yerel halkın iradesine yönelik, yerelden vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda karar verilmesini beklerken, parti genel merkezinin şahsi menfaatler doğrultusunda karar alarak, Hasan Tatar'ı il başkanlığa getirmesi büyük bir hayal karıklığa sebep olmuştur. Şahsi menfaatler doğrultusunda, insan odaklı olmayan, emek ve hizmet üretmeyen yönetimle bu saatten sonra çalışılması mümkün görünmemektedir. Tüm bu sebeplerle; toplamda 6 ilçe başkanı ve 860 üye, ilimizin tüm ilçe başkanlar ve gençlik kolları başkanları olarak bugünden itibaren İyi Parti Şırnak il teşkilatından istifa ettiğimizi bildiriyoruz." dedi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55