,
  • BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 19 °C

Şevki Yılmaz: "İçimizdeki israilciler temizlenmeden işgal sona ermez"

Şevki Yılmaz: "İçimizdeki israilciler temizlenmeden işgal sona ermez"
TÜRKAB Batman İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Kardeşlik Hukuku ve Kardeşlik Hududu Kudüs" programında konuşan eski Milletvekili Şevki Yılmaz, "İçimizdeki israilciler temizlenmeden israil işgali sona ermez." dedi.

​Batman’da düzenlenen "Kardeşlik Hukuku ve Kardeşlik Hududu Kudüs" konulu konferansta konuşan Refah Partisi Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz, "İçimizdeki israilciler temizlenmeden israil işgali sona ermez." dedi.

Türkiye Kardeşlik Birliği (TÜRKAB) Batman İl Başkanlığı tarafından Batman'da "Kardeşlik Hukuku ve Kardeşlik Hududu Kudüs" konulu bir program gerçekleştirildi.

sevki-yilmaz-010.jpgKültür Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda, Refah Partisi Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz'ın konuşmacı olarak katıldığı programa; Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, İl Müftüsü Turgut Erhan, bazı STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, sinevizyon gösterimi ve ilahilerin seslendirilmesiyle devam etti.

Daha sonra programda bir konuşma yapan dönemin eski Milletvekili Yılmaz, Kudüs’ten önce işgal edilen Müslüman ülke sayısının 63 olduğunu söyledi.

Siyonizm’in Müslümanları önce kendi içlerinde işgal ettiğini vurgulayan Yılmaz, "63 Müslüman ülke işgal edilmeseydi Kudüs’ü haydutlar işgal edemezdi. 63 mü büyük, bir mi büyük? 63 devlet bir devleti yenemiyor. Güler misin, ağlar mısın? Bir buçuk milyar mı büyük, 14 milyon mu büyük? Bir buçuk milyar, 14 milyon siyonizmi yenemiyor. Bunda bir ihanet var. Bu maç şikeli bir maç… Filistin’i işgal etmiş çakma devlet siyonist israil bizi içerden önce çökertti. Hainleri içimizde bulmadan israilin işgalinin sona ereceğini sanan aldanır." dedi.

sevki-yilmaz-011.jpg"İsrail’den önce İsrailcilerin temizlenmesi lazım"

"İsrail’den önce israilcilerin temizlenmesi lazım" diyen Yılmaz, konuşmasına şöyle devam etti: "63 ülkenin ticaretinde bu israilciler var. 63 ülkenin medya patronlarının çoğu bu israilcilerdir. İsrail küçücük nüfusuyla dünyayı yönetiyor. Amerika’yı da, Avrupa’yı da o yönetiyor. Neden? Ticareti ve ilmi ele geçirdiler. Sonra kendi içimizden insanımızı medeniyetine düşman ettiler. Mukaddes toprakları işgal edilen ve hâlen orada işgal zulmünü devam ettiren, israili doğuran Osmanlı Devleti’ni yıkan hainlerdir. Bunu bilmezseniz çok daha sene ağlayacağız. Osmanlı Devleti yıkılmasaydı bu bela bir kangren olarak vücudumuza girebilir miydi?" diye konuştu.

"İsrailin hedefi sadece Kudüs değil, bu topraklardır"

Emperyalistlerin önce Müslümanlar arasındaki ümmet anlayışını ortadan kaldırdığını belirten Yılmaz, "Ümmet dağıtıldı. Ümmeti dağıtan İsrailciler başta ırkçılığı yayarak bu ihaneti yaptılar. Vatanımızın kıymetini bilelim. Giderse hepimiz vatansız kalacağız. Aklımızı başımıza alacağız. Çünkü israilin hedefi sadece Kudüs değil, bu topraklardır. Hele Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) projesiyle topraklarını israil genişletti. 1991’de George Bush’un açıkladığı Büyük Ortadoğu Projesine (BOP) göre, israil Fas Devleti’nden Pakistan’a kadar olan 23 tane Müslüman devleti ortadan kaldırıp ‘Büyük İsrail İmparatorluğu’nu ilan etmek istiyor. Amerika’nın Kudüs’ü başkent ilanı, israile bu imparatorluğun resmen ilanıdır. Bu tehlikeyi birlikte söndüreceğiz." ifadelerini kullandı.

sevki-yilmaz-012.jpg"Bu kararı alacak yeryüzünde Müslüman ülkenin dirayetli liderleri yok"

Konuşmasında İslam İşbirliği Teşkilatı’nın aldığı Kudüs kararına da değinen Yılmaz, "İstediğimiz kararı çıkaramadık. Doğu Kudüs başkent olacak, Batı ne olacak? O da bizim olacak ama ne zaman Müslüman ülkelerin içindeki israilciler iktidarları devredildiği zaman olacak. Şimdi yapamıyorsun. Ona imza atmıyor. Aslında israilin hava sahasını da, kara sahasını da, deniz sahasını da Müslüman ülkelerin kapatması lazım. Ama bu kararı alacak yeryüzünde Müslüman ülkenin dirayetli liderleri yok. Bu krallarla bunların yapılması mümkün mü? Onun için biz önce Türkiye Devletini güçlü bir devlet haline getirmek için gece gündüz çalışmamız lazım." diye konuştu.

"Âlimleri idam sehpasında sallayanlar bugünkü israil işgalinin sorumlusu değil midir?"

İslam medeniyetini yasaklayanların bugünkü Siyonizmin doğuşunun müsebbibi olduğunu söyleyen Yılmaz, "İçimizdeki israil âşıkları, uşakları ülkelerimizi öyle işgal etti ki; tam beyin, kültür işgali… Medeniyetimizi bu memlekette kim kovdu? İslam medeniyetini yasaklayanlar bugünkü israilin doğuşunun müsebbibi değil midir? Bin yıllık alfabemizi çöpe atıp, Yunan’ın Latin dersine kurban edenler bugünkü israil işgalinin sorumluları değil midir? Takvim devrimiyle, haftalık tatil devrimiyle memleketin bin yıllık kültürünü yok edenler, medreseleri lav edenler, o ülkede devrim adına bütün değerlerimizi yıkarak israilin karşısında direnecek bir toplum oluşturmamak için kültür emperyalizmiyle bizi uyutanlar, bugünkü israilde akıtılan kanların sorumlularıdır. Bu milleti uyandıracak, her birini Şeyh Ahmet Yasin haline getirecek âlimleri bir bir idam sehpasında sallayanlar bugünkü israil işgalinin sorumlusu değil midir? Şeyh Said Hazretlerini 30 bin talebesiyle Diyarbakır’da katledenler bugünkü işgalin sorumlusu değil midir? Âlim mi bıraktılar. Siz Kürt olduğu için asıldı zannetmeyin. Ümmet ruhunda olduğu için asıldı. İskilipli Atıf Kürt müydü? Onu da astılar. Türk, Kürt ayırdılar mı? Hayır, asla… Müslüman ülkelerde israil âşıklarının ihaneti israili doğurmuştur. Ama bütün dünya birleşse Anadolu yutulamayacak, Kudüs, Filistin verilmeyecek. Bunu Allah ayet indirdiği için söylüyorum." dedi. (İLKHA)

sevki-yilmaz-009.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55