,
  • BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 20 °C

Sermaye Piyasasında Gündem Ağustos 2017 Sayısı Yayımlandı

Sermaye Piyasasında Gündem Ağustos 2017 Sayısı Yayımlandı
Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Başkanı İlhami Koç, Sermaye Piyasasında Gündem’in yeni sayısında, 14-15 Kasım 2017 tarihlerinde düzenlenecek Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi hakkında bilgi verdi.

TSPB Başkanı İlhami Koç, Sermaye Piyasasında Gündem dergisinin yeni sayısında, 14-15 Kasım 2017 tarihlerinde “Geleceğimiz İçin Büyüme” temasıyla düzenlenecek Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi’nin program ve konuşmacılarına dair bilgileri paylaştı: “Kongremizin ana teması “Geleceğimiz İçin Büyüme” olarak belirlendi.

Bu ana tema altında yer alacak konu ve panel başlıkları, üyelerimiz, kamu ve özel sektör kurumları ile akademisyenlerden oluşan Danışma Kurulu tarafından uzun soluklu, titiz bir çalışma sonucunda belirlendi. Bu kapsamda, 3 ana konuşmacı, 24 panel ve çok sayıda eğitimle sektörümüz için önemli konuları birlikte tartışma fırsatına sahip olacağız.” Koç, Kongre’yi uluslararası alanda önemli bir etkinlik haline getirmek istediklerini de vurguladı: “Ulaşmak istediğimiz bir başka hedef de kongrenin gittikçe daha uluslararası hale gelmesi. Bu amaçla, kongremizin ana konuşmacıları için dünyanın en iyi üniversitelerinde görev yapan akademisyen ve uluslararası kurumlarda önemli pozisyonlara sahip uzmanlarla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Çok yakında bu isimleri de sizlerle paylaşacağız.”

 

Kongre, Dünyanın Önde Gelen Uzmanlarını İstanbul’da Bir Araya Getiriyor!

TSPB tarafından Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi, bu yıl 14-15 Kasım 2017 tarihlerinde yapılacak. “Geleceğimiz İçin Büyüme” temasıyla düzenlenecek kongrenin konu ve panel başlıkları, kamu ve özel sektör kurumları ile akademik toplulukta görev yapan kişilerden oluşan Danışma Kurulu tarafından yürütülen uzun soluklu titiz bir çalışma sonucunda belirlendi.

 

Kongre, uluslararası uygulamaları içeren oturumlar ile sermaye piyasası kurum temsilcilerinin, yatırımcıların ve reel sektör temsilcilerinin bir araya gelmesini, güncel gelişmeler konusunda en yetkin kişilerden bilgi almasını, sayılan tüm paydaş grubunun gündemine sermaye piyasası kavramının dahil edilmesini hedefliyor.

 

Kongrede sermaye piyasası ve geleceği, girişimcilik, yatırımcı ilişkileri, portföy yönetimi, endüstri 4.0 ile sermaye piyasalarına etkileri, Fintech, blockchain ile teknolojik gelişmeler, Bireysel Emeklilik Sistemi ve İslami finansal ürünler gibi konular dünyaca ünlü uzmanlar tarafından tartışılacak. Kongrenin şu ana kadar kesinleşen ana konuşmacıları arasında “Value Web” isimli kitabın yazarı ve geleceğin bankacılığı konusunda dünyanın en etkili isimlerinden biri olarak gösterilen Chris Skinner yer alıyor.

 

Kongreyle ilgili ayrıntılı bilgi almak için www.sermayepiyasalarikongresi.org.tr adresi ziyaret edilebiliyor. Katılımcılar, Kongre’deki tüm panellere ve eğitimlere ücretsiz katılabilecek.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55