,
  • BIST 9776.48
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 22 °C

Şehzade Demir: “Halk HÜDA PAR’ın siyaset anlayışından memnun”

Şehzade Demir: “Halk HÜDA PAR’ın siyaset anlayışından memnun”
24 Haziran milletvekili seçimlerine sayılı günler kala milletvekili adaylarının seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti gerçekleştiren HÜDA PAR Ankara milletvekili adayı Şehzade Demir, halkın HÜDA PAR’ın siyaset anlayışından memnun olduğunu söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Ankara’nın üç ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan milletvekili adayı Şehzade Demir, halkın HÜDA PAR’ın siyaset anlayışından memnun olduğunu söyledi.

24 Haziran milletvekili seçimlerine sayılı günler kala milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda HÜDA PAR Ankara milletvekili adayı Şehzade Demir ve Abdussamed Yalçın ve beraberindeki milletvekili adayları Kahramankazan, Kızılcahamam ve Çamlıdere ilçelerinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Esnaf ziyaretleri kapsamında önce Kahramankazan ilçesine gelen HÜDA PAR heyeti, esnafın sorunlarını dinledi. Ardından Kızılcahamam ve Çamlıdere ilçelerinde esnafa ziyaretlerde bulunan heyet, yoğun ilgi ile karşılandı.

Daha sonra Karayolları Bölge Müdürlüğü çalışanlarıyla bir araya gelen Demir, çalışanların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Ziyaretlerin ardından Ankara’da yapılan seçim çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan HÜDA PAR milletvekili adayı Şehzade Demir, "Ziyaretler kapsamında Kahramankazan'dan başlayarak Kızılcahamam ve Çamlıdere ilçemizde milletvekili adaylarıyla beraber seçim çalışması yaptık. Milletimiz ve halkımız ile sohbet edip dertlerini dinledik.” dedi.

Halkın, sorunlara çözüm üreten gerçekçi bir siyaset istediklerini ifade eden Demir, sözlerine şöyle devam etti:

“Halkımız HÜDA PAR'ı biliyor ve takip ediyor. Halkımızın tamamı HÜDA PAR'ın siyaset anlayışından ve ilkelerinden çok memnun. Birçoğu partimizi seviyor ve desteklerini iletiyorlar. Biz gerçekten bu durumdan mutluluk duyuyoruz. Esnafın gündeminde ise malum Türkiye’nin belli başlı çözülmemiş, yıllardan beri kronikleşmiş sorunları vardır.  Dolar ve faiz nedeniyle Batı’ya bağlılık ve bunun sonucu olan ekonomik kriz, işsizlik ve benzeri hususlar vardır. Bununla beraber Türkiye'nin iç ve dış karışıklıklardan doğan sorunlar yine kardeşliğin tam olarak tesis edilememesi gibi sorunlar vardır. Bu sorunlar yıllardan beri devam eden sorunlardır, mutlak surette çözüme kavuşturulması gereken sorunlardır.”

HÜDA PAR’ın parti programında çözmeyi vaat ettiği sorunların aslında şu an halkın yaşadığı sorunlar olduğunu belirten Demir, “Biz şu anda net olarak söylüyoruz; Türkiye'de özellikle HÜDA PAR'ın siyasetine çok ciddi ihtiyaç vardır. Mutlak surette HÜDA PAR'ın desteklenmesi ve iktidara taşınmasını gerektiğini düşünüyoruz ve eğer böyle olursa Türkiye’de ki sorunların kısa sürece çözüleceğini herkes görecektir.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55