,
  • BIST 9692.61
  • Altın 2490.431
  • Dolar 32.5901
  • Euro 34.8531
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 22 °C

Saygın: "Güçlü bir Türkiye’nin HÜDA PAR’a ihtiyacı var"

Saygın: "Güçlü bir Türkiye’nin HÜDA PAR’a ihtiyacı var"
Seçim çalışmaları kapsamında Memur-Sen, İHH,Gökkuşağı,İnsan ve Medeniyet Hareketi,Özgür Der,TÜMSİAD, Adım Der,İsra Der ve Köklü Değişim Van Şubelerini ziyaret eden ​HÜDA PAR Van İl Başkanı Saygın "Güçlü bir Türkiye’nin HÜDA PAR’a ihtiyacı var.” dedi.

​HÜDA PAR Van İl Başkanı Rasim Saygın, Partisinin en zor zamanlarında hep halkın yanında yer aldığını belirterek "Güçlü bir Türkiye’nin HÜDA PAR’a ihtiyacı var.” dedi.

HÜDA PAR Van İl Başkanı Rasim Saygın beraberindeki bir heyetle, 24 Haziran yapılacak seçim çalışmaları kapsamında Memur-Sen, İHH,Gökkuşağı,İnsan ve Medeniyet Hareketi,Özgür Der,TÜMSİAD, Adım Der,İsra Der ve Köklü Değişim Van Şubelerini ziyaret etti.

Ziyarette HÜDA PAR İl Başkanı Rasim Saygın, Partisinin son süreçte yapmış olduğu çalışmalar, diğer partilerle görüşme içeriği ve ittifak konusunda STK’lara bilgilendirmede bulundu.

Saygın, tüm partilerden randevu istediklerini, randevu veren partilerle görüşme gerçekleştirdiklerini ancak bu görüşmelerin hiç birinde mutabakatla sonuçlanan bir ittifaklarının olmadığını belirtti.

HDP ile de randevu talebinde bulunduklarını hatırlatan Saygın, aynı zamanda Diyarbakır’da  5 partinin temsilcilerinden oluşan bir heyetin partilerini ziyaret ettiğini söyledi.

Bu partilerin HDP’nin de içinde bulunduğu partilerle bir araya gelerek görüşme teklifinde bulunduklarını ifade eden Sayğın, Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu’nun görüşme tekliflerini kabul ettiğini ancak HDP’nin bu konuda bu partilerin yaptığı teklifi reddettiğini kaydetti.

“HÜDA PAR desteği sonuna kadar hak ediyor”

Amaçlarının bölgede sulh ve barış içerisinde bir seçim geçirmek üzere bir adım atmak olduğunu aktaran Saygın, “Dolayısıyla şu anda tek başımıza seçimlere girme kararımız var. Seçime kadar büyük bir gelişme olmadıkça Türkiye’nin 81 ilinde seçimlere HÜDA PAR adıyla gireceğiz. HÜDA PAR rüştünü ispatlamıştır. 15 Temmuz, 6-7 Ekim, çukur siyaseti, referandum, İslam coğrafyasındaki gelişmeler gibi olaylarda göstermiş olduğu halktan yana dik ve izzetli duruşuyla, Türkiye için ne kadar kritik önemde olduğunu ispatlamıştır. HÜDA PAR halkına sahip çıkmıştır. Halk da HÜDA PAR’a sahip çıkacaktır. Güçlü bir Türkiye’nin HÜDA PAR’a ihtiyacı var. HÜDA PAR desteği sonuna kadar hak ediyor.” diye konuştu.

Süreçle ilgili bilgilendirmede bulunduktan sonra, STK’lardan da adaylık, ittifak ve seçim süreci ile ilgili görüş ve öneri alan Saygın, seçimde STK’ların desteğini talep etti.

Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de HÜDA PAR’ın kendilerini de dikkate alarak son süreç ile ilgili bilgi vermesinden memnuniyet duyduklarını ve seçimde destek hususunda ise durumun yetkili kurullarında değerlendirileceğini belirttiler.(İLKHA)

Kovancılar'da maddi hasarlı kaza

Kovancılar'da maddi hasarlı kaza

Kovancılar'da maddi hasarlı kaza

Kovancılar'da maddi hasarlı kaza

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55