,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2246.816
  • Dolar 32.3324
  • Euro 35.1911
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C
  • Antalya 10 °C

Şanlıurfa Umut Kervanı üç aylar münasebetiyle hayır çalışmalarını artırdı

Şanlıurfa Umut Kervanı üç aylar münasebetiyle hayır çalışmalarını artırdı
Şanlıurfa Umut Kervanı, mübarek üç aylar vesilesiyle fakir ve yetim ailelere gıda yardımında bulunarak Ramazan ayı öncesinde hayırseverlere çağrıda bulundu.

 

Mağdur ve yetimlerin yüzünü güldüren Umut Kervanı, Şanlıurfa'daki ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunarak yüzlerini güldürüyor.

Şanlıurfa Umut Kervanı,  ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek, hayırseverlerin bağışlamış olduğu yardımları ihtiyaç sahibi ailelere teslim etti.

Şanlıurfa Umut Kervanı, ihtiyaç sahiplerine yardım için hayırseverlere çağrıda bulundu

Yapılan yardımlar ile iligili açıklama yapan Şanlıurfa Umut Kervanı yetkililerinden Mahmut Çelik, amaçlarının Ramazan ayında bin aileye yardımda bulunmak olduğunu söyledi.

"Hayır sahipleri destek verirse hedefimize ulaşacağız"

Üç aylarda ve Ramazan ayında yapacakları yardım çalışmaları hakkında bilgi veren Çelik,  "Mübarek üç ayların başlaması ile birlikte Umut Kervanı olarak Şanlıurfa'da inşallah 100 yetim ve fakir aileye gıda yardımında bulunacağız. Gıdalarımızı hazırladık, inşallah birazdan dağıtıma çıkacağız. Ramazan ayı için gereken çalışma hazırlıklarını yapıyoruz. İnşallah hayır sahipleri de bize destek verirse Umut Kervanı olarak Şanlıurfa'da bin aileye yardım yapmayı düşünüyoruz. Yapacağımız bu yardımlar genel bağışlara bağlıdır. Hayır sahipleri bize destek verirlerse inşallah hedefimize ulaşacağız. " şeklinde konuştu.

"Hayır sahiplerini üç aylarda ve Ramazan ayında hayır yapmaya davet ediyoruz"

Ramazan ayında yapacakları yardımlara değinen Çelik, "Genelde gıda, yetim ve fakir çocuklara giyim yardımı, hijyen temizlik malzemesi ve et dağıtıyoruz. Hayır sahipleri ne bağışlarsa onu dağıtıyoruz. Bütün hayır sahiplerinden bu fakir ve yetimlere sahip çıkmalarını istiyoruz. Bu salgından dolayı gerçekten halkımız çok mağdurdur. Bütün hayır sahiplerini, hem üç aylarda hem de Ramazan ayında hayır yapmaları için hayra davet ediyoruz. Allah'u Teala şimdiden hayırlarını kabul etsin. Yapılan çalışmalar vesilesi ile inşallah Ramazan ayına girerken İlk başlarda 100-150 aileye yardım dağıtmayı düşünüyoruz. İstiyoruz ki fakir ve yetimler, ilk iftarlarını ve sahurlarını; hayır sahiplerinin yardımları ile açsın ve inşallah onlara dua etsinler." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55