,
  • BIST 9538.53
  • Altın 2490.606
  • Dolar 32.5067
  • Euro 34.8232
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 23 °C

Şampiyon HÜDA PAR Gençlik!

Şampiyon HÜDA PAR Gençlik!
TGK'nın organize ettiği Gençlik Kupası Turnuvası’nda finalde Seyhanlar Ajans’ı 6-5 yenen HÜDA PAR Gençlik Kolları şampiyon oldu.

Türkiye Gençlik Konseyi'nin ilkini organize ettiği ve gelenekselleştirmeyi hedeflediği "Gençlik Kupası Turnuvası" final maçıyla sona erdi.

Özel İdare sahasında oynanan karşılaşmayı HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök, GİK Üyesi İsa Aydın, HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl, Batman İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdülkadir Özer, TGK Genel Başkanı Mekan Görük, TGK ve HÜDA PAR yöneticileri, Spor adamı Osman Seyrek, bazı STK temsilcileri ile kalabalık bir kitle katıldı.

Karşılaşma öncesi TGK Genel Başkanı Mekan Görük, HÜDA PAR’lı yetkililer ve Seyhanlar Ajans yöneticileri karşılıklı iyi niyet ve centilmenliğin hakim olmasını temenni eden konuşmalar yaptılar.

HÜDA PAR İl teşkilatı maç öncesi iki takım oyuncularına hediye paketi verdi.

Türkiye Gençlik Konseyi (TGK) Genel Başkanı Mekan Görük, karşılaşma öncesi dostluk ve kardeşlik adına yapılan turnuvada, kardeşliğin kazanmasını temenni ederek iki takıma da başarılar diledi.

...Ve maç başladı

Karşılaşmaya hızlı başlayan ve oyuna hakim olan taraf HÜDA PAR Gençlik oldu. Üst üste gelişen ataklar sonucu maç bir anda 3-0’a döndü. Kazanılan penaltıyı gole çeviren Seyhanlar Ajans maça ortak olmaya niyetlendiyse de ilk yarı 4-2 HÜDA PAR Gençlik’in üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı

Maçın ikinci yarısında ilk golü bulan HÜDA PAR Gençlik skoru 5-2 yaptıktan sonra sahada roller değişti ve oyuna hakim olan taraf Seyhanlar Ajans oldu. Üst üste bulduğu gollerle skoru eşitledi ve maç: 5-5’e geldi.

Maçın son dakikaları oldukça heyecanlı geçerken HÜDA PAR Gençlik, oyuncu değişiklikleri ile oyunu dengeledi ve son dakikalarda bulduğu gol ile maçı 6-5 kazanmasını bildi.

Maç sonrası sergilenen centilmenlik gösterisi ile turnuvanın amacına ulaştığı ve kazananın dostluk ve kardeşlik olduğu vurgulandı.

Yapılan kupa töreninde ilk olarak ikinci olan Seyhanlar Ajans’ın madalya ve kupası HÜDA PAR İl Başkanı Doğru, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl, Batman İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdülkadir Özer ve TGK Genel Başkanı Mekan Görük tarafından verildi.

Daha sonra HÜDA PAR Gençlik’in şampiyonluk kupası ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl, Batman İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdülkadir Özer, TGK Genel Başkanı Mekan Görük ve Seyhan Ajans Yetkilisi İhsan Seyhan tarafından verildi.

Turnuvaya destek ve sponsor olanlara plaket verilmesinin ardından, iki takım oyuncularının ve katılımcıların toplu olarak çektikleri hatıra fotoğrafı ile tören sona erdi. 

sampiyon-huda-par-genclik!.jpg

sampiyon-huda-par-genclik!-001.jpg

sampiyon-huda-par-genclik!-002.jpg

sampiyon-huda-par-genclik!-003.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55