,
  • BIST 9714.69
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 29 °C

Şahinbey Belediyesi’nin başarıları tescillendi

Şahinbey Belediyesi’nin başarıları tescillendi
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun makamında gerçekleşen törende, TSE Bölge Müdürü Rıza Okumuş, Tahmazoğlu’na “ISO 14001 Çevre Yönetimi Sistemi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgelerini” takdim etti.

Gaziantep’in merkez ilçe belediyelerinden Şahinbey Belediyesi’nin başarıları TSE tarafından tescillendi.

Daha önce TS ISO 1002-2006 “Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyetleri Yönetim Sistemi ve ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi TSE Belgesi” alan Şahinbey Belediyesi, şimdi de “ISO 14001 Çevre Yönetimi Sistemi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgelerini” aldı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun makamında gerçekleşen törende, TSE Bölge Müdürü Rıza Okumuş, Tahmazoğlu’na “ISO 14001 Çevre Yönetimi Sistemi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgelerini” takdim etti.

Törenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, tüm hizmetlerini vatandaş odaklı yapmaya çalıştıklarını ve bunların belgelenmesinin önemli olduğunu söyledi.

“Hizmetlerimizi vatandaş odaklı yapmaya çalıştık”

“Güler Yüzlü, Kaliteli ve Hızlı Hizmet” sloganıyla yola çıktıklarını anımsatan Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyemizde bugüne kadar özellikle de vatandaşlarımızın memnuniyetini temel esas olarak aldık. Bugüne kadar bütün hizmetlerimizi vatandaş odaklı yapmaya çalıştık. Bunların belgelenmesi elbette önemlidir. Bugün de TSE’nin yaptığımız çalışmalarla ilgili özellikle de ‘Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi’ almak belediyemiz açısından gerçekten çok önemlidir. Ayrıca ‘Çevre Yönetim Sistemi Belgesi’ Türkiye’de çok az belediyede var. Bunu da alan çevreye duyarlı, saygılı bir çalışma yürütmek yine belediyemiz açısından önem arz eden ve en önem verdiğimiz konuların başında geliyor.” dedi.

“ ‘Çalışanın hakkını alnının teri kurumadan veriniz’ hassasiyeti ile hareket ettik”

“Güler Yüzlü, Kaliteli ve Hızlı Hizmet dedik.” diyen Tahmazoğlu, Kalite Yönetim Sistemi Belgesini de daha önce aldıklarını hatırlatarak, “Şu anda onu da güncelledik. Bu da önemlidir. Ayrıca çalışan personelimizin iş sağlığı ve iş güvenliği konusunda da hassas davranmak bizim için oda önceliklidir. ‘Çalışanın hakkını alnının teri kurumadan veriniz’ anlayışı ile bugüne kadar personellerin ücretleri konusunda eğitimleri yaptıkları işi sağlıklı bir ortamda iş güvenliğine dikkat ederek yapma konusunda gerekli hassasiyeti gösterdik. İşte bugün de bunların hepsinin TSE tarafından tescillenmesi, belgelenmesi, onaylanması bizim için ayrıca gurur vericidir. Ben hem TSE bölge müdürümüze hem de emeği geçen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada vatandaşımıza ‘Güler Yüzlü, Kaliteli ve Hızlı Hizmet’ sunmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Bundan sonraki çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum”

TSE Gaziantep Bölge Müdürü Rıza Okumuş da, “Şahinbey Belediyesi vatandaşa hizmet odaklı yönetim sistemini iyileştirmek için çaba harcadı. Biz de bu kapsamda Şahinbey Belediye’mize ‘10002 Yönetim Sistemi’nin denetimini yaparak belgelerini yeniledik. Hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca belediyemizin çevreye verdiği önemi kıymeti belirten, yönetim sistemleriyle ilgili değeri gösteren bir belgemizi daha belediyemize vermiş olduk. Belediyemizin bundan sonraki çalışmalarında da başarılarının devamını diliyorum.”diye konuştu.

Açıklamaların ardından Okumuş, Tahmazoğlu’na “ISO 14001 Çevre Yönetimi Sistemi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgelerini” takdim etti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55