,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 16 °C

Sağlam: Hizmet Aşkıyla Yola Çıktık

Sağlam: Hizmet Aşkıyla Yola Çıktık
HÜDA PAR Batman İl Kongresinde konuşan Genel Başkan Sağlam, kendilerinin 8 yıl önce hizmet için yola çıktıklarını, hedeflerinin halka hizmet olduğunu söyledi.

HÜDA PAR Batman İl Kongresinde konuşan Genel Başkan Sağlam, kendilerinin 8 yıl önce hizmet için yola çıktıklarını, hedeflerinin halka hizmet olduğunu söyledi.

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı 3. Olağan Kongresini yaptı. Dün 13.30’da Akyürek Mahallesi Petrol İş Caddesi üzerinde bulunan Öz Güneşler Halı Sahasında yapılan kongreye HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları, Parti İl Yönetimi, İlimizdeki siyasi parti il başkan ve temsilcileri, STK temsilcileri ve partililer katıldı. Büyük bir coşkuyla gerçekleşen kongrede güven tazeleyen mevcut İl Başkanı Davut Şahin, delegelerin oylarıyla tekrar İl Başkanı seçildi.

davut-sahin-004.jpg

Kur’an tilavetiyle başlayan kongrede açılış ve selamlama konuşmasını yapan İl Başkanı Davut Şahin, kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi. Seçildiği ilk günden beri kendisi ve il yönetiminin Batmanın sorunlarının takipçisi olduklarını belirten Şahin, ilin önemli sorun ve sıkıntılarının olduğunu söyledi.

BATMAN HİZMET GÖRMEMİŞ

Batman’ın 30 yıldır il olmasına rağmen ciddi bir hizmet görmediğini vurgulayan Şahin, Batman’ın sorunlarının çözümü için defalarca ilin Vali ve diğer yetkilileriyle görüşmeler gerçekleştirdiklerini vurguladı. Sağlık alanında, altyapı ve kentsel dönüşüm konusunda Batman’ın büyük eksiklik yaşadığını vurgulayan Şahin, kendilerinin bu sorunların çözümü için ciddi çaba harcadıklarını ve bundan sonra da parti olarak bu sorunların çözümü için çaba sarf etmeye devam edeceklerini ifade etti.  

ishak-saglam-002.jpg

KORANA VİRÜS TARİHTE EŞİ GÖRÜLMEMİŞ BİR MUSİBET

Daha sonra Partililerin yoğun tezahürleri eşliğinde kürsüye gelen Genel Başkan İshak Sağlam, İzmir depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı dileyerek konuşmasına başladı. Dünyayı tutsak alan Korona Virüse değinen Sağlam, bu hastalığın dünyayı olduğu gibi İslam ümmetini de derinden etkilediğini, bu hastalığın çağın en büyük musibetlerinden biri olduğunu, tarihte eşi benzeri olmadığını vurgulayarak Allah’tan bu musibetin bir an önce son bulmasını dilediğini ifade etti.

ÖNCELİĞİMİZ İNSAN VE ADALET

8 yıl önce insan ve adaleti çalışmalarının merkezine alarak yola çıktıklarını belirten Sağlam, 8 yıldır tek dertlerinin siyaset yoluyla halka hizmet olduğunu söyledi. Kırmadan, dökmeden, kavga etmeden, kirli siyaset yapmadan, halkın maslahatını gözeterek, hizmet aşkıyla yollarında yürümeye devam ettiklerini vurgulayan Sağlam, diğer partilere de çağrıda bulunarak siyasetin amacının halka hizmet olduğunu, hizmet yarışında bulunmaları gerektiğini belirterek kavga ve çatışmacı dili bırakmalarını istedi.

ŞAHİN GÜVEN TAZELEDİ

Konuşmaların ardından delegelerin yoğun katılımıyla HÜDA PAR Batman İl Başkanlığının yeni yönetimi için seçime gidildi. Delegelerin oylarıyla güven tazeleyen mevcut İl Başkanı Davut Şahin, tekrar il başkanı seçildi.

huda-par-batman-il-kongresi.jpg

huda-par-batman-il-kongresi-001.jpg

huda-par-batman-il-kongresi-002.jpg

ishak-saglam-001.jpg

huda-par-batman-il-kongresi-003.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55