,
  • BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 19 °C

Polis çıkan çatışmada yaralandı

Polis çıkan çatışmada yaralandı
Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde adli bir olaya müdahale etmek isteyen polis ile havaya rastgele ateş açan kişiler arasında çıkan çatışmada omzundan vurulan bir polis yaralandı. Polis ile çatışmaya giren saldırganlardan biri yakalanırken, diğeri kaçtı.

Gaziantep'te adli bir olaya müdahale etmek isteyen polis ile havaya rastgele ateş açan kişiler arasında çıkan çatışmada bir polis yaralandı.

Olay, Şahinbey ilçesi Vatan Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre vatandaşlar, 2 kişinin havaya ateş açtığını görünce durumu polise bildirdi. Haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen devriye ekibi, havaya rast gele ateş açan kişilere, silahlarını bırakarak teslim olmaları çağrısında bulundu.

Polisin çağrısına olumsuz yanıt veren, daha sonra yaya olarak kaçmaya başlayan şüpheliler, kaçtıkları esnada polise ateş açtılar. Polisin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada polis Mehmet Yılmaz (35), omuzundan vurularak yaralandı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yılmaz, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından tedavi altına alınan Yılmaz’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Çatışmanın ardından bölgeyi abluka altına alan polis, şüphelilerden birini yakalayarak, gözaltına aldı. İkinci şüpheli ise kaçtı. Polis kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Gaziantep Valisi Davut Gül ve İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Yılmaz'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, doktorlardan Yılmaz’ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Vali Gül, "Kent merkezinde arkadaşlarımız adli bir olaya müdahale ederken, olayın devamında yeniden silah kullanılması neticesinde bir polis memurumuz yaralanıyor. Hayati tehlikesi yok, durumu iyi. Şu an doktorlarımız gerekli müdahalede bulundular. Kendisi de konuşuyor zaten, herhangi bir sıkıntısı da yok. Silahı kullanan, saldırıyı yapan kişi yakalandı. Onunla ilgili adli süreç devam ediyor. Emniyet teşkilatımıza, kendisine ve ailesine geçmiş olsun diyorum. İnşallah bu tür hadiseler ile bir daha karşılaşmayız." dedi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55