,
  • BIST 9109.99
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 26 °C

Peygamber Sevdalılarından teşekkür mesajı

Peygamber Sevdalılarından teşekkür mesajı
Peygamber Sevdalıları Platformu açıklamasında, Batman'da halkın Peygambere olan sevdasını bir kez daha ispatladığını belirtilerek, halka ve emeği geçenlere teşekkür edildi.

Batman’da düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğine katılan ve emeği geçenlere teşekkür eden Peygamber Sevdalıları Platformu, halkın Peygambere olan sevdasını bir kez daha ispatladığını söyledi.

Peygamber Sevdalıları Platformu, Batman’da büyük bir katılımla yeni otogar yanı Mevlüd Alanı’nda "Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)" temasıyla düzenlenen "Kutlu Doğum" etkinliğine katılan ve etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Görkemli Kutlu Doğum etkinliği sonrası açıklama yapan Peygamber Sevdalıları Platformu Tanıtım ve Medya Başkanı Fevzi Aydın, yaşanan fırtınalı havaya rağmen sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde Kutlu Doğum etkinliğini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Kutlu Doğum etkinliğini olumsuz hava şartlarına rağmen çok güzel bir şekilde geçirdiklerini ifade eden Aydın, "Allah-u Teâlâ’ya hamd ve senalar olsun ki bugün 2017 yılı Kutlu Doğum etkinliğimizin sonuna geldik. Bugün çok şiddetli rüzgâr vardı. Herhangi bir kaza yaşanmadığı için Allah’a şükrediyoruz. Kutlu Doğum etkinliğimize çok yüksek bir katılım vardı. Vatandaşlar için ayrılan alanda yer kalmadığı için görevliler, barikatları kaldırmak zorunda kaldılar." dedi.

Halkın meydanı hınca hınç doldurduğunu vurgulayan Aydın, "Bazı vatandaşlar da alanın yanında bulunan tarlalarda oturarak etkinliği seyrediyorlardı. Böylesi hayırlı bir günde, Miraç Kandili’nin olduğu bir günde Kutlu Doğum etkinliğini yaptığımız için ziyadesiyle mutlu ve sevinçliyiz. Bu fırtınada bizleri kırmayıp Resulullah’ın (sav) hatırı için buraya gelen tüm vatandaşlarımızdan Allah-u Teâlâ razı olsun. Bu Kutlu Doğum etkinliğinde emeği geçen gerek görevlilerimiz gerekse Batman halkına teşekkürlerimizi iletiyoruz." diye konuştu.

Konuşmasının devamında Aydın, özellikle sosyal medya üzerinde Peygamber Sevdalılarının tanıtımını yapan, TAG çalışmasını sürdürerek, etkinliği Türkiye Gündemi'nde birinci sıraya yükselmesine vesile olan sosyal medya kullanıcılarına da teşekkür etti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55