,
  • BIST 9479.97
  • Altın 2495.131
  • Dolar 32.5981
  • Euro 34.7923
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 22 °C

Peygamber Sevdalıları'ndan İTTİHADUL ULEMA'ya plaket

Peygamber Sevdalıları'ndan İTTİHADUL ULEMA'ya plaket
Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü, Kutlu Doğum etkinliğine verilen destekten dolayı İTTİHADUL ULEMA'ya plaket verdi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü, düzenledikleri Kutlu Doğum etkinliğine yapmış olduğu desteklerinden ötürü İTTİHADUL ULEMA'ya teşekkür plaketi verdi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü tarafından 29.04.2017 tarihinde Newroz Parkı Miting Alanı’nda düzenlenen "Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)" temalı Kutlu Doğum etkinliğine verilen destekten dolayı İTTİHADUL ULEMA'ya plaket verildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu tertip komitesinden Orhan Zeren ve Mustafa Şenol’u, İTTİHADUL ULEMA Genel Sekreteri Muhammed Özer karşıladı.

Kutlu Doğum etkinliğine verilen destekten dolayı teşekkür mahiyetinde İTTİHADUL ULEMA'ya plaket vermek için ziyaret ettiklerini söyleyen Zeren, "2017 Kutlu Doğum etkinliği yapıldı. Bu münasebetle birçok sivil toplum kuruluşu, hayır sahipleri ve daha birçok kesim tarafından maddi ve manevi olarak desteklerini eksik etmedi, katkıda bulundu. Bunların başında da İTTİHADUL ULEMA geliyor. Bu nedenle teşekkür mahiyetinde plaket takdim etmek istiyoruz, vermiş olduğu desteklerden dolayı Allah onlardan razı olsun." dedi.

Peygamber Sevdalıları Platformunun yapmış olduğu hayırlı hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür eden İTTİHADUL ULEMA Genel Sekreteri Muhammed Özer, düzenlenen Kutlu Doğum programlarına temsilci ve şubeleriyle destek vermeye devam edeceklerini söyledi.  

Özer, “Biz İTTİHAD olarak her sene Türkiye geneli Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum programlarına bütün temsilci ve şubelerimizle destek vermeye devam ediyoruz. Etkili olduğumuz alan; ulema, akademisyen, yazar, âlim ve kanaat önderlerini karşılamaktır. Onları mevlit etkinliğinde eşlik etmek ve onlarla o manevi atmosferi yaşamaktır. Peygamber Sevdalıları Platformu ciddi bir hizmet yapıyor. Bu hizmetin devam etmesini istiyoruz. Hz. Muhammed(sav) tanıtılması Kur’an-ı Kerim’den sonra 2'nci kaynaktır. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu daha gelişerek, daha fazla toplumda yayılarak devam eder.” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Peygamber Sevdalıları Platformu tertip komitesinden Zeren, Genel Sekreter Özer’e Kabe motifli Kur’an-ı Kerim takdim etti. (İLKHA)  

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55