,
  • BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 20 °C

Peygamber Sevdalılarından "Her Güne Binler Salâvat" seferberliği

Peygamber Sevdalılarından "Her Güne Binler Salâvat" seferberliği
​Peygamber Sevdalıları tarafından her güne binler salavat seferberliğinin startının verildiğini belirten Batman Koordinatörlerinden Feyzi Aydın, Batman halkına çağrıda bulunarak kadın erkek, genç ihtiyar herkesin bu seferberliğe katılmasını istedi.

​Peygamber Sevdalıları tarafından her güne binler salavat seferberliğinin startının verildiğini belirten Batman Koordinatörlerinden Feyzi Aydın, Batman halkına çağrıda bulunarak kadın erkek, genç ihtiyar herkesin bu seferberliğe katılmasını istedi.

Seferberlikle ile ilgili açıklamada bulunan Aydın, tüm halkı seferberliğe katılmaya davet etti. Aydın kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada, "Allah'a hamdolsun ki yine ömrümüzün bereketi olan Mevlid iklimine, Muhammedi sevda iklimine girmiş bulunmaktayız. Bu yıl yine Mevlid-i Nebi münasebetiyle çeşitli etkinliklerimiz olacaktır inşallah. Rabbimizin bizleri bu kutlu aylara yetiştirmesini bir nimet ve lütuf olarak telakki ediyor, bunun için Rabbimize sonsuz şükürler ediyoruz." dedi

"Bu seferberlik çerçevesinde Peygamber Efendimizi insanlara anlatmaktayız"

İşlenecek ve vesile olunacak her hayırda, katkısı olan herkesin payının olacağını hatırlatan Aydın, "Malum olduğu üzere  Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü olarak ilimizde de salâvat seferberliği başlatmış bulunmaktayız. Bizler her yıl koordinatörlük olarak düzenlediğimiz salâvat seferberlikleriyle Türkiye'nin dört bir yanından Efendimize milyarlarca salât-selam okumakta, bu seferberlikler çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlenmekte ve Peygamber Efendimizi insanlara anlatmaktayız. Bu hayırlı kervanda yer almak isteyen tüm 'Peygamber Sevdalısı' halkımızı bu kutlu seferberlikte yer almaya ve işlenecek olan her hayır ve hasenata ortak olmaya davet ediyoruz. Unutmayalım ki, yapacağımız ve yapılmasında öncülük edeceğimiz her amelin karşılığını Yüce Rabbimizden kat kat alacağız inşallah. Yine unutulmamalıdır ki, yapacağımız hizmet ve faaliyetlerimizden insanların istifade etmesini sağlarken ayrıca yapılacak olan her sevaba ortak olacağız." şeklinde konuştu.

"Bu seferberliğimizin adını 'Her Güne Binler Salâvat' olarak belirledik"

Aydın "Resulullah (Sallallahu Aleyhi Vesellem) bir Hadis-i Şerif'inde şöyle buyurmaktadır: 'Bana en yakın olanınız, bana en çok salât getireninizdir.' Malumunuz olduğu üzere Peygamber Sevdalıları olarak yıl boyunca bir dizi etkinlikler düzenlemekteyiz. Siyer Yarışmasını geride bıraktık. Siyer Yarışması O'nu Oku, O'nu Yaşa' sloganıyla yapıldı. Şimdi de inşallah Resulullah'ı (Sallallahu Aleyhi Vesellem) yüreklerimizde, dillerimizde sürekli canlı tutabilmek adına Peygamber Sevdalıları olarak halkımızla beraber bir seferberlik içerisine gireceğiz. Bu seferberliğimizin adını da 'Her Güne Binler Salâvat' olarak belirledik. İnşallah her gün binlerce salâvat Resulullah (Sallallahu Aleyhi Vesellem) için okuyacağız." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55