,
  • BIST 9694.45
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 29 °C

Peygamber Sevdalıları Vakfından Kutlu Doğum değerlendirmesi

Peygamber Sevdalıları Vakfından Kutlu Doğum değerlendirmesi
Peygamber Sevdalıları Vakfı, 2017 yılı Kutlu Doğum etkinliklerinin değerlendirme toplantısıyla ilgili basın açıklaması yaparak, etkinliğe katkı sunan herkese teşekkür etti.

Peygamber Sevdalıları Vakfı, 2017 Kutlu Doğum etkinliklerinin değerlendirme toplantısıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Dönem Sözcüsü Yahya Oğraş,  2017 yılı Kutlu Doğum etkinliklerinin değerlendirme toplantısıyla ilgili basın açıklaması yaparak, etkinliğe katkı sunan herkese teşekkür ettiklerini belirtti.

Oğraş, Vakıflarının, her yıl Hz. Muhammed’in bir yönünü alarak o konu üzerinde durduklarını belirterek, “Bu yılki kutlu doğum etkinliğinin teması da ‘Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)’ konulu temaydı. Türkiye'nin dört bir tarafında yapılan mevlit programlarında bu temanın önemi ve günlük hayatımızdaki yerinin ehemmiyeti işlendi." dedi.

Yapılan etkinliklere halkın büyük teveccüh gösterdiğini, ama kimi mülki amirlerin engeller çıkarıldığını belirten Oğraş, "Bazı mülki amirlerin bu kutlu sevdaya mani oldukları görüldü. Oysa bu tür engellemelerin kimseye fayda sağlamadığını defalarca kamuoyuyla paylaştık. Buna rağmen bu kutlu sevdaya mani olan yetkilileri Müslüman halkımızın vicdanına ve en önemlisi Allah’a havale ediyoruz. " ifadelerini kullandı.

Bu yıl içerisinde 44 il, 90 ilçe, üniversite, okul ve diğer yerleşim yerlerinde toplamda 310 noktada Kutlu Doğum etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade eden Oğraş, "Vakfımız, etkinliklerin sosyal medyadaki yansımalarını titizlikle takip ederek halkımızın gündeminde canlı kalması için azim ve gayret gösterdi. Ayrıca toplantıda, önümüzdeki yıl için vakfın yapacağı çalışma ve faaliyetleri, periyodik takvim üzerinde durularak Siret-i Nebi cihetiyle İslam âleminin yükümlülükleri ele alındı.” şeklinde konuştu. 

Kutlu Doğum etkinliğine katkı sunan herkese teşekkürlerini sunan Oğraş, “Bu vesileyle tüm etkinliklerimize katkı sağlayan duyarlı mülki amirlere, yazılı basına, medya kuruluşlarına, etkinliklerimizi canlı veren televizyonlara, toplu taşıma vasıtalarını tahsis edenlere, kermeste emeği geçenlere, platformun kurulumunda çaba sarf edenlere, güvenlikte görev alanlara, sağlık ekiplerine ve tüm katılımcılara şükranlarımızı en içten duygularla arz ederiz. Allah ecirlerini artırsın." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55