,
  • BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 28 °C
  • Antalya 24 °C

Peygamber Sevdalıları Platformu'ndan Bayramlaşma Etkinliği

Peygamber Sevdalıları Platformu'ndan Bayramlaşma Etkinliği
Peygamber Sevdalıları Platformu'nun Batman'da düzenlediği bayramlaşma programı, tekbir ve salâvatlar eşliğinde yoğun katılım ile gerçekleşti.

foto-galeri.jpg

Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü her sene olduğu gibi bu sene de Kurban Bayramı'nın 3'ncü gününde düzenlediği bayramlaşma programına yoğun bir katılım gösteren üye ve gönüllüler, zikir halkaları oluşturarak  bayramlaşıp kucaklaştı. 

İkindi namazının ardından Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Ağız Diş Hastanesi arasındaki Aram Tigran Parkı'nda düzenlenen programa halkın  yoğun katılım gösterdiği gözlendi. Oluşturulan zikir halkasında bir araya gelen Peygamber Sevdalıları Platformu üye  gönüllüleri ile halkın birlikte  getirdikleri salavat ve tekbirler eşliğinde bayramlaşma yapıldı. 

Geniş katılımlı bayramlaşma etkinliği, Peygamber Sevdalıları Platformuna üye Mustazaflar Cemiyeti, Umut-Der, Bilge-Der, Hira-Der, Şefkat Eli Derneği, Sevgi-Der, Sağ-Çev, Rahmet Pınarı Derneği, Hizmet-Der, Enfa-Der, İlim Der, Köy-Der üye ve gönüllülerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bayramlaşma etkinliğine geniş bir kitle katılırken, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eyyüp Yanaç, HÜDA PAR GİK Üyesi İsa Aydın, HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, Merkez İlçe Başkanı  Ömer Faruk Dursun,  partililer ile  kanaat önderleri ve âlimler de hazır bulundu.

Yapılan bayramlaşmanın ardından Kürtçe bir konuşma yapan Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü Sözcüsü Molla Beşir Şimşek, tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik etti.

Bu özel günlerin İslam aleminin birlik ve beraberliğe vesile olmasını dileyen Şimşek, "Allah-u Teâlâ bayramları Müslümanların birliğine, ittifakına ve sevgisine vesile etsin. Allah-u Teâlâ  bu mübarek günler ile İslam aleminin içindeki fitneleri kaldırsın. Allah-u Teâlâ bu mübarek günlerin hürmetine İslam aleminin içinde yaşanan ölümlerin bitmesine vesile etsin. Bu günlerlerin hürmetine kardeşliğimizi, sevgi ve güzelliği artırsın inşallah. Peygamber Sevdalıları adına tüm İslam aleminin bayramını kutluyoruz. Allah-u Teâlâ tüm günlerinizi bugünden daha güzel yapsın  inşallah ve bu günlerin hayır ve bereketini üzerimizden eksik etmesin." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55