,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2247.249
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.1899
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C
  • Antalya 10 °C

​Parktaki alkol rezaletine vatandaşlardan tepki

​Parktaki alkol rezaletine vatandaşlardan tepki
Şanlıurfa’nın en büyük parkı olarak kabul edilen GAP Vadisinde, gündüz vakti ailelerin gözü önünde alkol olarak uygunsuz hareketlerde bulunan kişilere mahalle sakinleri tepki gösterdi.

Şanlıurfa’nın en büyük aile parkında, gündüz vakti alkol alıp çevreye rahatsızlık veren kişilere mahalle sakinleri tepki gösterdi.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde, çevre yolu üzerinde bulunan ve Şanlıurfa’nın en büyük parkı olarak kabul edilen GAP Vadisinde, gündüz vakti ailelerin gözü önünde alkol olarak uygunsuz hareketlerde bulunan kişilere mahalle sakinleri tepki gösterdi.

Kentin en büyük park projesi olarak hayata geçirilen, 3 milyon 500 bin metrekare alan üzerinde yapılan, 6 etaptan oluşan ve içerisinde birçok sosyal tesisin bulunduğu parkta, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile çekilen görüntüler tepkilere neden oldu.

Görüntülerde; ellerinde alkol şişesi bulunan 4 kişi, kamelyada oturarak, çocuklu ailelerin bulunduğu alanın hemen yanında alkol alıp ayakta bevlettikleri gözüküyor.

Belediyenin halka açık olarak yaptığı ve ailelerin çocukları ile birlikte gezip, dolaşıp, dinlendiği parkta;  alkol ve uyuşturucu madde kullanarak, çevreye zarar verdiğini belirten mahalle sakinleri yetkililere çağrıda bulundu.

Mahalle sakinleri, park alanın güvenlik kameraları ve park görevlileri tarafından sürekli kontrol altında tutulması ve uygunsuz hareketlerde bulunanlarla ilgili kabahatler kanuna göre işlem yapılmasını istedi.

“Milleti uyutmuyorlar, ters ters konuşuyorlar”

Mahalle sakinlerinden Furkan Özmen, parkta alkol ve madde kullanımına defalarca şahit olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımıza rahatsızlık veriyorlar bu hoş bir şey değildir. Polisten bu konuda yardım istiyoruz, bu şekilde olmuyor. Geçen gece polisi aradık;  polis geldi ama kaçıp gittiler. Bina sakinlerinden çıkıp bağıranlar oluyor. Milleti uyutmuyorlar, ters ters konuşuyorlar, küfür ediyorlar, argo kelimeler kullanıyorlar, bunlar hoş şeyler değil” ifadelerini kullandı.

“Alkol kullananların kimseye faydası olmaz”

Mahalle sakinlerinden İbrahim Kınalı ise halka açık alanlarda alkol kullanımının hiç kimseye faydasının olmayacağını belirterek, “Bu tür işlerden uzağız. Bilsek ki bu alanlarda içki içen kimse hiç onla muhatap olmayız. Alkol kullananların kimseye faydası olmaz, zararı dokunur. Kendine zarar verir. Bunun cezası da var. Buna inanan varsa, zaten içmesinler. Niye kendinizi ateşe atıyorsunuz? Niye kendinizi tehlikeye atıyorsunuz? Niye başkasına bir zararınız olsun?” şeklinde tepki gösterdi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55