,
  • BIST 9095.22
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 26 °C

Özalp: "Halkın HÜDA PAR’a büyük teveccühü var"

Özalp: "Halkın HÜDA PAR’a büyük teveccühü var"
HÜDA PAR Şırnak milletvekili adayı Asım Özalp, İdil ilçesinde çarşı merkezi ve sanat sokağı esnafını ziyaretinde, halkın HÜDA PAR'a büyük bir teveccühü olduğunu söyledi.

HÜDA PAR Şırnak milletvekili adayı Asım Özalp, beraberindeki heyetle İdil esnafını ziyaret etti.

HÜDA PAR 27’nci dönem Şırnak milletvekili adayı Asım Özalp, HÜDA PAR İdil İlçe Başkanı Mehmet Hamit Ersoy ve parti üyelerinden oluşan bir heyet ile birlikte, İdil ilçesinde çarşı merkezi ve sanat sokağı esnafını ziyaret etti.

Yapılan ziyarette esnafın yoğun teveccühüyle karşılaşan Özalp, 24 Haziran seçimlerinin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Özalp,  halkı gerçek anlamda temsil etmek için Meclis'te olmaları gerektiğini söyledi.

Esnaf ziyaretinin ardından açıklamada bulunan Özalp, memleketin yönetimine talip olan diğer partilerin HÜDA PAR kadar halkı kapsayıcı ve kucaklıyı argümanlarının olmadığını belirtti.

Halkın yönetimine talip olan diğer partilerin ya halkın inancıyla ya kültürüyle, ya da kimliğiyle sorun yaşadığını belirten Özalp, şunları söyledi:

"Esnaf ziyaretleri yaptık. Bu hususta halkın iyi bir teveccühünün olduğunu gördük. Ancak gördüğümüz kadarıyla hâlâ kat etmemiz gereken uzun bir mesafe vardır. Özellikle partili kardeşlerimize, partili gönüldaşlarımıza büyük işler düşüyor. Zira bizim bu halka anlatacağımız, bizim diğer siyasi rakiplerimizden çok daha güçlü nedenlerimiz var. Zira bu memleketin yönetimine talip olan, diğer siyasi muhataplarımızın bizim kadar kapsayıcı, halkı kucaklayıcı argümanları yoktur. Bu halkın yönetimine talip olan diğer siyasi partiler, bir şekil ya bu halkın inancıyla problem yaşadılar, ya bu halkın kimliğiyle problem yaşadılar, ya da bu halkın kimliğiyle yaşadılar. Biz esas itibariyle İslam’ı ölçü alan bir parti olmamız hasebiyle bizim onlardan çok daha iyi gerekçelerimiz vardır. Biz, ifrat ve tefritten uzak bir yapıyız. Bütün halkı kucaklıyoruz. Partili yetkili ve kardeşlerimizin sokak sokak, dükkân dükkân, ev ev, şahıs şahıs dolaşıp davamızı, hedefimizi ve ölçülerimizi bu halka anlatması lazımdır. Halkımızın bizi bizden tanıması lazımdır." (İLKHA)

PKK'nin infaz ettiği şahsın akrabalarından HDP'ye sert tepki

PKK'nin infaz ettiği şahsın akrabalarından HDP'ye sert tepki

PKK'nin infaz ettiği şahsın akrabalarından HDP'ye sert tepki

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55