,
  • BIST 9693.46
  • Altın 2509.53
  • Dolar 32.5753
  • Euro 34.7711
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 19 °C

Önce araçla sonra yaya kaçtılar

Önce araçla sonra yaya kaçtılar
Gaziantep’te polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sonucu durdurulan araçtan da bu kez de yaya olarak kaçmaya çalışan 2 hırsızlık şüphelisi ile uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı.

​Gaziantep’te polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sonucu durdurulan araçtan bu kez de yaya olarak kaçmaya çalışırken yakalanan 2 hırsızlık şüphelisi ile uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan bir şüpheli tutuklandı.

Gaziantep’te polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sonucu durdurulan araçtan da bu kez de yaya olarak kaçmaya çalışan 2 hırsızlık şüphelisi ile uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 3’ü tutuklanarak cezaevine konuldu.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Şahinbey ilçesinin Yeditepe Mahallesi’nde polis durumundan şüphelendiği bir otomobili durdurmak istedi. Polislerin “dur” ihtarına uymayan ve otomobil kaçan 2 şüpheli ile polis arasında kovalamaca yaşandı.

Bir süre otomobil ile kaçan şüpheliler, Şahinbey ilçesinin Binevler Mahallesi’nde otomobilden inerek yaya olarak kaçmaya başladı. Kovalamaca sonucu Y.K ile S.K isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Şüphelilerin otomobilinde yapılan aramada 2 bilgisayar, bir adet televizyon, bir adet kayıt cihazı ve 2 modem cihazı ile hırsızlıkta kullanılan malzemeler ele geçirildi. Şüphelilerin bir emlak ofisinden çaldığı belirlenen malzemeler sahibine teslim edildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Öte yandan, Şahinbey ilçesinin Ulaş Mahallesi'nde de uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Operasyonda yapılan aramada 852 gram esrar ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen bin 655 lira para ele geçirildi.

Uyuşturucu ve paraya el konulurken, evde bulunan A.M, H.G ve İ.Ş isimli şüpheliler gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden İ.Ş tutuklanırken, diğer 2 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55