,
  • BIST 9460.69
  • Altın 2495.18
  • Dolar 32.592
  • Euro 34.7956
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 22 °C

Oda TV'ye bir suç duyurusu da İstanbul'dan

Oda TV'ye bir suç duyurusu da İstanbul'dan
Peygamber Sevdalıları Vakfı Marmara Koordinatörlüğü, İslam'a, Peygamber Efendimize ve sahabelere yaptıkları hakaretten dolayı oda TV ve söz konusu hakaret içerikli yazının yazarı Nazif Ay hakkında İstanbul Bakırköy Adalet Sarayına suç duyurusunda bulundu.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Marmara Koordinatörlüğü, İslam'a, Peygamberimize ve sahabelere yaptıkları hakaretten dolayı oda TV ve söz konusu hakaret içerikli yazının yazarı Nazif Ay hakkında suç duyurusunda bulundu.

İslam'a, Peygamber Efendimize ve sahabelere yaptıkları hakaretten dolayı oda TV ve söz konusu hakaret içerikli yazının yazarı Nazif Ay hakkında İstanbul Bakırköy Adalet Sarayına suç duyurusunda bulunan Peygamber Sevdalıları Vakfı Marmara Koordinatörlüğü, hiçbir kimsenin Peygambere hakaret etme hakkına sahip olmadığını kaydetti.

Yaptıkları suç duyurusu ile ilgili İLKHA'ya kısa bir açıklamada bulunan Peygamber Sevdalıları Vakfı Marmara Koordinatörü Yusuf Tutak, hiç kimsenin Peygamberimize hakaret etme hakkına sahip olmadığını söyleyerek, bütün Müslümanları bu konuda duyarlı ve şikâyetçi olmaya davet etti.

"Peygamber Efendimize hakarete asla izin vermeyeceğiz"

Yerli Charlie Hebdo’ların Hazreti Muhammed'e hakaret etmelerine asla izin vermeyeceklerinin altını çizen Tutak, "Bizler, Peygamber Sevdalıları Vakfı Marmara Koordinatörlüğü olarak özellikle oda TV ve onun yazarı olan Nazif Ay hakkında suç duyurusunda bulunduk.  Allah Teâlâ ayeti kerimesinde 'Peygamber, müminlerin kendi nefislerinden daha öndedir.' diye buyuruyor. Yerli Charlie Hebdo’ların kalkıp Peygamber Efendimize hakaret etmesine asla izin vermeyeceğiz. Ve bunun için gerekli bütün hukuki yolları kullanacağız. Bu yolu biz açtık ama bundan sonra da diğer bütün Müslümanların bu konuda duyarlı olup gerekirse en yakın savcılıklara giderek suç duyurusunda bulunmalarını istiyoruz. Bir daha böyle şeylerin olmaması için gerekli önlemlerin alınmasını da hükümetten talep ediyoruz." dedi.

"Hükümeti bu konuda görevini yapmaya davet ediyoruz"

2 milyar Müslümanın Peygamberi olan Muhammed Mustafa'ya (Sallallahu Aleyhi Vesellem) karşı yapılan kirli hakaret girişimlerine karşı duracaklarını belirten Tutak, hükümeti de bu konuda görevini yapmaya davet etti.

Tutak, son olarak şöyle konuştu:

"Sadece Türkiye'deki Müslümanların değil, 2 milyar Müslümanın kutsalı olan Peygamber Efendimiz ve onun ashabına kimler hangi yüzle, hangi cesaretle hakaret ediyorlar, bunu da bilmek istiyoruz. Biz, bütün Müslümanların bu konuda duyarlı olmaları ve şikâyetçi olmaya davet ediyoruz. Hükümeti de bu konuda en kısa zamanda görevini yapmak üzere işbaşına davet ediyoruz. Yerli Charlie Hebdo’lara daha ne zamana kadar imkân verilecek. Bunlar kim ve nereden destek alıyorlar da 2 milyar Müslümanın kutsalına hakaret etme cesareti gösterebiliyorlar. Bizler, sadece oda TV ve Nazif Ay değil, yeryüzünde ne zaman, ne şekilde olursa olsun peygambere ve onun ashabına hakaret edilirse buna asla müsaade etmeyeceğimizi tüm dünyaya bildiririz." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55