,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2308.924
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.0934
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 19 °C

Mustafa Şen DERSİAD üyeleri ile buluştu

Mustafa Şen DERSİAD üyeleri ile buluştu
GENAR Araştırma ve Danışmanlık Merkezi’nin kurucularından, Cihannüma Derneği Başkanı Araştırmacı Yazar Mustafa Şen, DERSİAD üyeleri ile buluşarak 24 Haziran Seçimleri’nin öncesinde ve sonrasında yapılan algı operasyonlarını değerlendirdi.

Dünyanın ve insanlığın ihtiyaç duyduğu “erdemli iş adamlarını” yetiştirmek, helal kazanç ve helal ticaret kavramlarını iş hayatının merkezine yerleştirme gayreti ile hizmet veren Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (DERSİAD), her hafta ilgi çekici konuları değerlendirmek üzere farklı konukları ağırlıyor. DERSİAD Genel Merkezi’nde “Seçim Üzerine Yapılan Algı Operasyonları” başlıklı bir konuşma gerçekleştiren Araştırmacı Yazar Mustafa Şen, “24 Haziran Seçimleri tarihinin en önemli seçimlerinden biriydi. Bu seçim ile Türkiye’de vesayet sistemi sona erdi. Gerek siyaset dışı gerekse militarist askeri sızmalara, vesayetlere açık bir sistemimiz vardı, şimdi o kapandı. Yürütmedeki yetki karmaşası da kapandı” dedi.

 

GENAR Araştırma ve Danışmanlık Merkezi’nin kurucularından, Cihannüma Derneği Başkanı, Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Baş danışmanlığını yapan Araştırmacı Yazar Mustafa Şen, DERSİAD üyeleri ile buluşarak 24 Haziran Seçimleri’nin öncesinde ve sonrasında yapılan algı operasyonlarını değerlendirdi.

24 Haziran Seçimleri, Algı Operasyonları ile Zehirlendi

24 Haziran seçimleri “rejim değişikliği” olarak lanse eden siyasi, sosyal, medya kesiminin olduğunu belirten Şen, yapılanın devlet modeli değişikliği değil; hükümet modeli değişikliği olduğunu altını çizdi. Şen sözlerine şöyle devam etti: “Bir hükümet modeli olan başkanlık sistemini savunan bizler, daha sahaya çıkıp sözümüzü söylemeden karşı taraf algı operasyonları ile sahayı zehirlediler.Siyasal ve toplumsal mühendisliğin yanı sıra medya mühendisliği de yaptılar.Karşı taraf, ‘tek adamlığa gidiyorlar’, ‘padişahlık rejimine gidiyorlar’, ‘ülkeyi bölüyorlar’ şeklinde algı operasyonuyla olayı zehirledi ” dedi.

Yapılan en büyük algı operasyonlarının cumhuriyet rejiminin değiştirileceği yönünde olduğunu belirten Şen, “24 Haziran Seçimleri, Türk tarihinin en önemli olaylarından birisidir. Buradan yeni bir Türkiye doğuyor. Bunu rejim değişikliği olarak yansıtanlar var. Bu rejim değişikliği değil. Rejimimiz Cumhuriyettir. Bu hükümet sistemiyle ilgili bir değişikliktir” dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55