,
  • BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 20 °C

Müezzinoğlu Gaziantep’te sağlık temsilcileri ile buluştu

Müezzinoğlu Gaziantep’te sağlık temsilcileri ile buluştu
Gaziantep'te referandum çalışmaları kapsamında sağlık temsilcileri ile bir araya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, Batı’nın, dünyanın değişik bölgelerinde her türlü insan hakkı istismarı yaparak sömürü düzenini devam ettirdiğini söyledi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, referandum çalışmaları kapsamında Gaziantep’te sağlık temsilcileri ile bir araya geldi.

Gaziantep'te referandum çalışmaları kapsamında sağlık temsilcileri ile bir araya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, her fırsatta insan hakları, hukuk ve demokrasiden bahseden Batı’nın, dünyanın değişik bölgelerinde her türlü insan hakkı istismarı yaparak sömürü düzenini devam ettirdiğini söyledi.

Gaziantep’teki temasları kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gaziantep İl Müdürlüğü binasının açılışının ardından kentteki sağlık temsilcileri ile bir araya gelen Müezzinoğlu’na AK Parti Milletvekili Abdulkadir Yüksel Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, SGK Gaziantep İl Müdürü Mehmet Uzun ile kurum müdürleri eşlik etti.

Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada Türkiye'de sağlık alanında yapılan hizmetlere dikkat çekti.

"Hiçbir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşını 'ah keşke sağlıkta o eski günler olsun' diyecek birini bulamazsınız. Tek bir eczacımızı bulamazsınız. " diyen Müezzinoğlu, "Eczacılarımız 6 ay boyunca ‘reçete ücretlerimiz ne zaman ödenecek?’ diye bekliyordu. Eczane reçetelerini yapmış ama reçetelerinin karşılığını ne zaman alacak belli değil. Araya siyasetçi koyuyor, siyasetçi iş görmüyor. Araya güçlü isim koyuyor, güçlü isim iş görmüyor. Araya duygusal alanlar koyarak çözüm üretmeye çalışıyor. Diğer taraftan da eczanesini devam ettirecek bir taraftan o borçlarını ödeyecek." ifadelerini kullandı.

Eski Türkiye’yi isteyenlerin eski Türkiye’nin yeniden geri gelmesi için her türlü fırsatı denediklerini dile getiren Müezzinoğlu, "Her türlü ahlak, hukuk, vicdan dışı denemelerini yaptılar mı, yaptılar. Danıştay saldırısını organize ettiler. Cumhuriyet mitingleri organize ettiler. Milli iradenin yetki verdiği iktidarın karşısına anlamsız dünya kadar sorunlar çıkardılar. O gün başaramadılar. Cumhurbaşkanı seçiminde de birileri gece yarısı e-muhtıra yayınladılar. E-muhtıra yayınlama yetkisini sana kim verdi? Ertesi gün yine milli iradeyi yok sayan CHP, noktasına-virgülüne dokunmadan aynı bildiriye imza attı. Peki, milli irade milletin vicdanı, demokrasi, hukuk devleti nerede? Şimdi de hiç utanmadan sıkılmadan diyorlar ki ‘yapmak istediğiniz ne vardı da yapamadınız?’ sizin önümüze çıkardığınız engellerle uğraşmak bizim zamanımızın en az yüzde 30’unu aldı." dedi.

Müezzinoğlu, Avrupa ülkelerinin Türkiye'nin gidişatından rahatsız oldukları için tuzaklar kurduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Bir taraftan ‘Cumhurbaşkanınızın şakağına silah dayayacak şekildeki pankartlarla güven içinde orada dalgalanmasına müsaade etmemiz lazım’ diyerek diğer taraftan Türkiye’ye tuzak kuruyorlar. Yine bir taraftan da her türlü insanlık, hukuk ve demokrasi dışı uygulamaları yaparak istiyorlar ki Türkiye eski Türkiye olsun. Artık tek Türkiye’ye değil, isterse dünya olsun. Diyoruz ki ‘Ey! Dünya,  artık dünyada da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. ‘İnsan hakları’ diyerek dünyanın değişik bölgelerinde her türlü insan hakkı istismarı yaparak kendi sömürü düzeninizi devam ettirdiniz. ‘Demokrasi’ dediniz. Birçok ülkede demokrasinin canına okuyarak kendi sömürü düzeninizi devam ettirdiniz. ‘Hukuk’ dediniz. Her türlü hukuksuzluğu yaparak, hukuku kendinize göre yorumlayarak bir taraftan her türlü zalimliği, zulümleri yaparak seyrettiniz, destek oldunuz ama işinize geldiği zaman da ‘hukuk devleti’ dediniz. Bu millet bu kirli yüzünüzü görüyor."

Müezzinoğlu 1 Nisan'dan itibaren SSK ve SGK dışında kalan herhangi bir vatandaşın, genel sağlık sigortalı olarak ayda 53 TL ödeyip aile düzeyinde sosyal güvenlik kapsamına gireceğini sözlerine ekledi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55