,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3558
  • Euro 34.9403
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 16 °C

Mossad'ın sinemayla ajan devşirme taktiği ve işbirlikçisi Netflix

Mossad'ın sinemayla ajan devşirme taktiği ve işbirlikçisi Netflix
​Sinema sektörünün insanları yönlendirmedeki büyük etkisinin farkında olan işgalci siyonist rejimin istihbarat servisi Mossad, ajan devşirmek ve imajını güçlendirmek için yine sinsi planların peşinde.

Küresel güçlerin, toplumları manipüle etmek ve yönlendirmek için sinsi senaryolarını sinema sektörü aracılığıyla zihinlere empoze etme çabaları bilinin bir gerçek. Hollywood da bu sinsi senaryoların sergilendiği en büyük mihrak olarak öne çıkıyor.

Birçok yapımında istihbarat oyunlarına yer verilen Hollywood filmlerinin aslında ticari amacından da öte CIA ve FBI benzeri istihbarat servislerinin reklamını yapmak gibi bir amaç ve hedef taşıdığı da ortada.

Yüksek bütçeli, bol "aksiyon" ve "gerilim" içeren bu filmlerle milyonlarca bir kitleye ulaşan küresel güçler, senaryolarında toplumun bilinçaltına gönderdikleri mesajlarla ajan devşirmeye çalışıyor.

İşgalci siyonist rejimin istihbarat servisi Mossad ile ilgili işgal medyasında çıkan bir haber de bu sinsi planları destekler mahiyette.

Mossad ajan alımı için bütçeyi arttırdı

Haaretz'in haberine göre, 2016'dan beri Mossad'ın başında olan ve Binyamin Netanyahu'nun yakın müttefiki Yossi Cohen, ajan alımı için bütçeyi arttırdı. İstihbaratın eski çalışanlarının ifadelerine yer verilen haberde,  Mossad'ın medyadaki görünürlüğünü artırmaya çalıştığı belirtildi.

Başrollerini Tom Cruise ve Kelly McGill'in paylaştığı "Top Gun" filminin ABD Hava Kuvvetleri için büyük bir imaj kazandırdığını keşfeden Mossad, aynı imajı sağlayabilecek yapımların peşine düştü.

İşgal rejimindeki yazar ve yapımcıları, "bir cemiyetin üyelerine" benzeten siyonist yönetmen Eytan Fox da işgal rejimindeki herkesin Mossad'da bir tanıdığı olduğunu hatta kendisinin de teşkilatta birçok arkadaşı bulunduğunu söyledi.

Netflix benzeri platformlar üzerinden ajan devşirmeye çalışacaklar

Fox, ABD'den işgal rejimine göç eden ve Mossad'da görev yapmaya başlayan bir karakterin hikayesini anlattığı bir film üzerinde çalıştığını da belirtti.

Mossad'ın ajan devşirmek için de Netflix, Hulu ve Apple TV gibi yayın platformları üzerinden hedeflerini gerçekleştirmeye çalışacağı kaydedildi.

Netflik: Küresel mihrakların hizmetinde bir platform

Mossad'ın, ajanlaştırma projesinde bu platformları daha önce de kullandığı biliniyor. Nitekim Apple TV Plus'taki Tahran, Netflix'teki The Spy ve Hulu'daki False Flag gibi yapımlar da işgalci rejimin istihbarat servisine eleman kazandırmak için yapılan filmler olarak öne çıkıyor.

Öte yandan Netflix'te işgalci siyonist rejim, Yahudi yada Yahudi soykırımı temalı bir çok içerik de bulunuyor. Netflix, bu içeriklerinde işgalci Siyonist rejime güzellemeler sıralarken Filistin'deki İslami direnişi de kötülemekten geri durmuyor.

Netflix’te çok dikkat çeken bir içerik daha var. LGBT olarak bilinen cinsel sapkınlığı da pazarlayan Netflix, böylece küresel mihraklara hizmet ettiğini ortaya koyuyor. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55