,
  • BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 18 °C

Midyat Kent Konseyinden HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanlığına ziyaret

Midyat Kent Konseyinden HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanlığına ziyaret
Midyat Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Zeyni Bedir ve yönetim kurulu üyeleri, HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler.

HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanlığında salgın tedbirlerine uyularak gerçekleştirilen ziyarette İlçe Başkanı İsa Altunkaynak ve bazı yönetim kurulu üyeleri  hazır bulundu.

Olağan Kongre sonucunda güven tazeleyen HÜDA PAR Midyat ilçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Midyat Kent Konseyi Başkanı Zeyni Bedir beraberindeki heyetle Midyat’ın bazı sorunları hakkında ilçe Başkanı İsa Altunkaynak ile görüş alışverişinde bulundu.

Midyat’ın önemli bazı sorunlarını Kent Konseyi Başkanı Bedir’e aktaran Altunkaynak, ziyaretlerinden dolayı Kent Konseyi Başkanı ve heyetine teşekkür ederek Kent Konseyinin toplumsal sorunların çözümünde aktif rol alması gerektiğine dikkat çekti.

Kent Konseyi bünyesinde bulunan birçok meclisin aktif olarak çalışması gerektiğini belirten Altunkaynak, bunlardan özellikle gençlik, engelli, kadın ve çocuk meclislerinin hayata geçirilmesinin aciliyet arz ettiğini söyledi.

“Gençlerle toplantılar yapılmalı”

Toplumsal meselelerin çözümünde gençlerin de ön ayak olmasını sağlamak amacıyla düzenli olarak gençlerle toplantılar yapılmasının faydalı bir çalışma olacağını ifade eden Altunkaynak, Kent Konseyinin bunu gençlik meclisi aracılığıyla yapabileceği önerisinde bulundu.

HÜDA PAR olarak gençlerin eğitim, istihdam ve manevi olarak desteklenmesini önemli bir görev bildiklerini belirten Altunkaynak, bu anlamda bu konuda çalışma yapan tüm STK ve kurumlara destek olacaklarını söyledi.

“Bu gibi ziyaretlerin gerçekten önemi büyüktür”

Yapılan ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunan Altunkaynak , “Öncelikle Kent Konseyi Başkanı ve ekibine yapmış oldukları bu nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Bu gibi ziyaretlerin gerçekten önemi büyüktür. Sosyal ve toplumsal alandaki sıkıntıların aşılması adına mutlaka arada bir gerek STK gerekse diğer kurumlarımızın görüş alışverişi yapmak üzere bir araya gelmeleri gerektiğine inanıyoruz. Memleketimiz ile ilgili bazı konuları müzakere ettik. Sayın Başkanımızda ilgileneceklerini dile getirdiler. Tekrar bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Yaptıkları ziyaret ile ilgili açıklama yapan Midyat Kent Konseyi Başkanı Zeyni Bedir ise, “Midyat Kent Konseyi olarak HÜDA PAR İlçe Başkanımız Sayın İsa Bey’e gerçekleştirmiş oldukları kongre itibariyle güven tazelemelerinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ayrıca Midyat’ımız için yapabileceklerimizi, Midyat’ımız için daha güzel günlerin nasıl olabileceğini istişare etmek için bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Başkanımıza ve ekibine başarılar dileriz.” dedi.  

Yaklaşık bir saat süren ziyaret karşılık iyi dilek ve temennilerle son buldu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55