,
  • BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 26 °C

Meteoroloji'den yağış uyarısı!

Meteoroloji'den yağış uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz ile Çorum çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmlere göre; 

Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz ile Çorum çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği bekleniyor.

Son değerlendirmelere göre, yağışların Marmara ve Kıyı Ege'de kuvvetli, İstanbul, Bursa, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, İzmir ve Manisa çevreleri ile Edirne'nin güney ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerde 2 ile 4 derece düşeceği, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor.

Bölgelerde hava durumu

Marmara: Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bölge genelinde kuvvetli, İstanbul, Bursa, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir çevreleri ile Edirne'nin güney ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerinde kuvvetli, İzmir ve Manisa çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden itibaren batısının çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, batısının çok bulutlu, sabah saatlerinde Eskişehir çevreleri ile öğle saatlerinden sonra kuzeybatı kesimlerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerinde buzlanma ve don bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinde batı kesimleri olmak üzere zamanla bölge genelinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu, zamanla batı kesimlerinin çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Çorum çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kuzey ve doğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava durumu

Adana: Parçalı ve az bulutlu 21°C

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu 10°C

Bingöl: Parçalı ve az bulutlu 9°C

Bursa: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren çok kuvvetli yer yer şiddetli olması bekleniyor. 15°C

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 12°C

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 7°C

Gaziantep: Az bulutlu ve açık 13°C

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinden itibaren çok kuvvetli yer yer şiddetli olması bekleniyor. 15°C

Mardin: Az bulutlu ve açık 11°C

Muğla: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; il genelinde kuvvetli olması bekleniyor. 13°C

Şanlıurfa: Az bulutlu ve açık 16°C

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 20°C

Zonguldak: Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 12°C 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55