,
  • BIST 9141.48
  • Altın 2325.41
  • Dolar 32.3762
  • Euro 35.0131
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 23 °C

Merhum Mehmet Yavuz’un kaleminden: Ateşle Yaklaşma!

Merhum Mehmet Yavuz’un kaleminden: Ateşle Yaklaşma!
Mehmet Yavuz’un, vefat etmeden önce kaleme aldığı yazılardan müteşekkil "Ateşle Yaklaşma" kitabı, sadaka-i cariye olarak Dua Yayıncılıktan çıktı.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı merhum Mehmet Yavuz'un, bizzat kendisinin tashihini yaptığı ve 7 yıl öncesinden bugüne kadar yazdığı yazılardan oluşan "Ateşle Yaklaşma" kitabı okurlarıyla buluştu.

Kitap, siyonist-emperyalist lobilerin sinsî-şeytanî planlarını hasbe’l kader deşifre etmeye ve imkânlar ölçüsünde yol göstermeye odaklı yazılardan oluşuyor.

Kitapta ayrıca FETÖ’nün karanlık yapısını, bir cemaatten ziyade bir casusluk şebekesi olduğunu deşifre eden Yavuz, devletle PKK arasında yürütülen Çözüm Süreci, 2011 yılından bu yana devam eden Suriye meselesi, İslam Coğrafyasında yaşanan olaylar, Batı emperyalizminin sinsi planları gibi karanlıkta kalan olaylara ışık tutuyor.

PKK’yı, FETÖ’yü doğuran sebeplerle yüzleşmeden sonuçlar üzerinden çözüm bulmaya çalışmanın sonuç vermediğini, bunun da ötesinde vakit, nakit ve insan kaybına sebebiyet verdiğini ifade eden Yavuz, radikal sol ve ultra seküler bir hareketin inanç sahibi, dindar bir toplumda tutunarak kitlesellik kazanmasının düzenin yanlışlarından kaynaklandığına işaret ediyor.

Çeşitlilik yönünden bir çiçek bahçesi hükmündeki İslam Coğrafyasını merhamet ve adaletle değil, kanla sulamak ve bu bahçeye "ateşle yaklaşmanın" getirdiği olumsuz nedenleri irdeleyen Yavuz, Batı emperyalizminin dinî, siyasî ve iktisadî nedenlerle kendisini bu topraklarda yerleşik kılma mecburiyetinde gördüğünü bilmeden şeytanla yol yüründüğüne dikkat çekiyor.

Dünya imparatorluklarını ilan etmeye hazırlanan siyonist-emperyalist lobilerin hedeflediği korkunç amaçlarını mercek altına alan Yavuz, bu lobilerin, emrindeki çokuluslu güçlerle Aziz İslam’ı sabote etme ve terörle özdeşleştirme; yer altı-yerüstü zenginliklere çökme ve siyonist işgalcinin güvenliğini sağlamak için birlikte çalıştıklarına vurgu yapıyor.

"Hiçbir şey için geç değildir!"

Önsözün son kısmında ise Yavuz'un şu ifadeleri yer alıyor:

"Topraklarımızın küresel şeytan ve şarlatanların işgalinden kurtulması adına sonuçlarda boğulmadan asırlık sorunların sebepleriyle cesurca yüzleşmek…

Bunu temin etmeyi insanlık onuru, ölümlerin-zulümlerin yaşanmaması ve adaletin tahakkuku adına en büyük cehdlerden biri olarak görüyorum! Zira ‘Haksız yere insanların öldürülmelerini engellemekten daha üstün bir siyaset veya maslahat’ olmadığına inanıyorum!" (İLKHA)





  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55