,
  • BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 26 °C

Merhamet Eli Ramazan yardımlarına başladı

Merhamet Eli Ramazan yardımlarına başladı
Bingöl Merhamet Eli Gıda Bankası, Ramazan ayı faaliyetleri kapsamında tespit ettiği fakir ve muhtaç ailelere gıda yardımlarını ulaştırmaya başladı.

Bingöl Merhamet Eli Gıda Bankası Ramazan ayı faaliyetleri kapsamında tespit ettiği fakir ve muhtaç ailelere yardımlarını ulaştırmaya başladı.

Yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla tüm hazırlıklarını tamamlayan Bingöl Merhamet Eli Gıda Bankası, dernek üye ve gönüllüleriyle hazırladıkları yardım paketlerini tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak için start verdi.

Zengin ve fakirler arasında köprü vazifesi gören Umut Kervanı Platformuna üye, Bingöl Merhamet Eli Gıda Bankası, kentteki yardıma muhtaç insanlara kardeşlik elini uzatmaya devam ediyor. Dernek, Ramazan ayında yüzlerce aileye gıda yardımlarını ulaştırmayı hedefliyor.

Merhamet Eli Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Refik Gönül, Bingöl Merhamet Eli Derneği olarak,  rahmet, bereket ve merhamet ayı olan Ramazan ayı yardım çalışmalarına başladıklarını belirtti.

Gönül, “Ramazan ayında da elimizden geldiğince tespit ettiğimiz fakir, muhtaç ve mağdur ailelerimize Ramazan kumanyası, kırmızı ve beyaz et, giysi, ayni ve nakdi olmak üzere yardımlarımızı ulaştırmaya çalışacağız.” dedi.

Bingöl halkının fakir ve muhtaçlara yardım etme konusunda duyarlı olduğunu belirten Gönül, “Dernek olarak bizlere muhtaç ve fakir aileler sürekli geliyor. Bu ailelerimizin sayısı gün geçtikçe artıyor dolayısıyla yükümüz de ağırlaşıyor. Bizler de özelde Bingöl halkından genelde de tüm Türkiye’deki hayırsever kardeşlerimizden yardım talep ediyoruz.  Kentteki faaliyetlerimize yaklaşık olarak 5 yıldır devam ediyoruz. Allah’a hamdolsun ki, fakir ve muhtaç ailelerimizin her zaman sıkıntılarını giderecek şekilde yardımlarımızı devam ettiriyoruz. Bu yardımlar, ilimizden ve ilimiz dışından kardeşlerimiz tarafından yapılmış, bizler de bu hayra vesile olmuşuz, olmaya da devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ramazan ayında birçok fakir ve muhtaca ulaşıp yardımda bulunmak için durumu yerinde olan tüm kardeşlerimizin yardımda bulunmalarını istiyoruz.” diyen Gönül, “Yardımların daha fazla fakire ve muhtaca ulaşması için herkesten duyarlılık istiyoruz. Ramazan ayına girmiş bulunuyoruz ve gerçekten muhtaç ailelerimiz var. Öyle aileler vardır ki, evlerinde bir şeyin olmadığını söylüyorlar. Bu durumu ev tespitinde görüyoruz ve böyle bu durumda olan ailelerimiz var. Bu ayda yüzlerce aileye ulaşmaya gayret edeceğiz. Daha çok aileye ulaşmak için hayırseverlerden yardımlarını bekliyoruz.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55